Sākumlapa › Forumi › PC modings › PC modings › Diskusija: Kāda ir jūsu gaume, dāmas?:DDD
Tātad manējie:
1. Stacionārais Windows XP + Winamp:
2. Ubuntu + Amarok:
3. Debian + XMMS:
4. Virtuālais (eksperimentālais) Windows zem Debian shella:
P.S. – samuarj, nafig tev IE; MS Office un MSN atrodas uz desktopa?
+
Man nav ko tur bildēt desktopu, viss tukšs un pliks – apmēram pa default’o viss 😉
Š ādi izskatās galvenais PC
Aprīkots ar sidebar, jo nekad visam nav vietas. Tās daudzās ikonas ir regulāri, jo visu darbu rarošanas, kopēšanas veicu uz desktopu. Ja winda ir piekonfigurēta, tur pat uz PII viss ātri darbojās. Vajag tikai mācēt. 😀
Otra bilde ir līdzīga, tāpēc mest to iekšā nav vērts. Nekas uz ekrāniem nelieku bildes, jo savādāk nevaru redzēt ikonas. Black fons ir vislabākais.
Kādreiz esmu visādas izvirtības mēģinājis.Tagad tam vairs uzmanību nepievēršu.
Man ir ahujenna seksīgais desktops.
Man pat pilnīgi saceļās parasti, kad uz to apskatos. Īpaši, ja esmu šmigā atnācis mājās. Gandrīz vienmēr pat gribās uzzvanīt tai vecenei, kura tajā vakarā man iedeva savu numuru, kad uzsaucu 100 gramus ar ābolu sulu, un uzaicināt ciemos. Bet labi, ka es tomēr spēju atturēties.
P.S. Ä€āā, samuraj, vai tad Gaim neatbalsta MSN protokolu? Varbūt es pilnīgi idiotiski maldos, protams, bet kaut kādas tik perversas domas man ir prātā. Varbūt esmu kaut ko līki izlasījis. Godīgi sakot, MSNu nekad neesmu lietojis arī Windows laikos, tāpēc varu arī mierīgi kļūdīties.
vai tad Gaim neatbalsta MSN protokolu?
Tas protokols jau sūds pats par sevi, nav problēma. Grūtāk piedabūt lai tas čats notiek audio-video. To webcam jau kaut kā iebaroju sistēmai, bet kvalitāte gan pīīīīī…
windows xp, ir vel debian tik bija slinkums taisiit reboot.
Man tāc dīvains tapēc ka ir 2 monitori uz viena PC
[img]https://xs218.xs.to/xs218/07340/mmx.JPG.xs.jpg
tagad jau nekārtība uz desktop liekas, un sidebar un dockbārs ir ļoti nepieciešami, jau bez viņiem liekas kautkas trūkst.
Un otrs ir default ubuntu desktops
Fox: kā tu vispār kaut ko tur atrodi? Ieteikums- grupēt progas , kuras tev daudz – atsevišķās pārejas mapēs, ko izveido uz desktopa piem. Download Tools ( saites uz Flashget, Bearshare, DC++, uTorrent u.c.) . Pārlūkus ielikt Quick Launch’ā un novākt no desktopa tās dublējošās ikonas vispār utml.
Mana filozofila ir pavisam vienkārša:
Pat lielākā bardakā valda sava kārtība, un pie tās es arī mēdzu pieturēties 😀
Preses relīzes