Sākumlapa › Forumi › PC modings › PC modings › Diskusija: Kāda ir jūsu gaume, dāmas?:DDD
Būs man uz linux jāuzliek winstas skins:D
Jauna bilde šodien.
Viena liela atšķirība no parastiem jūzeriem, ar kuriem diendienā aci pret aci tiekos, noteikti ir tā, ka man nekad neviena programmas saīsne nav atrodama… iemesls gaužam vienkārš – iecienīta programma man ir type and run, kas ar konsoles stila mazu programmiņu spēj palaist jebkuru sistēmas/lietotāja nodefinētu programmu. Principā ne tikai programmu vien var palaist. Spēj tik definēt 😀
Tie daži shortcuti uz mapēm, kas atrodas tur, drīzāk aiz līdzjūtības pret citiem, kas mēdz redzēt, mani darbībā 😀 dažreiz ar peli, kad vairāk darbošanās varbūt noder.
preddetor – ko nirdz!! kaads cilvēkam ir dators tāds ir, galvenais ka vins jēdz potus lodēt!! vismaz ar kaut ko izceļas!
Datorā, cik dzirdēju nav vaina, bet viņā pašā… Cik stulbam jābūt, lai nemācētu nomainīt resolūciju uz mazliet lielāku? (Retorisks jautājums…) Vēl kas… …cik stulbam jābūt, lai lietotu Win98/2000, nevis XP??? (Atkal tas pats…) Viņš tiešām izceļas ar savu stulbumu… Atradis ko lodēt… Atkal rodas sajūta, ka vieplsi ir tas pats liikais, bet ir varbūtība, ka es kļūdos… Nav vērts pārbaudīt…
preddetor
preddetor
Nezinu vai var būt 2 tik unikāli
Tie laikam ir idejiskie dubultnieki!
Bet juus man piekriitat, ka tas ir aizdomiigi… Neesmu kaut kaads paranoikjis! Jau 3 identiski klauni! Citi bija atshkjiriigi, bet sjite friiki… Paliek bail, pilniigi!
Ja par tēmu, tad še jums mans necilais desktops. 😀
Preses relīzes