Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Diskusija: LIR is so fu*kin’ back?
Un tā nu eju skatīties, ko DJ Roberts alias Morpheus alias Andress alias TavaMaate alias HVZ uzcepis jeb reanimējis, lai atjaunotu savu visai sašķobīto reputāciju. Diemžēl nekur tā arī netiku. Mani sagaidīja neomulīgā drūmā nigga
Iespējams, ka radio mājaslapa ir iecerēta alternative
Š trunts par lapu un tās dizainu, audiovizuālajiem medijiem tai ir otršķirīga, tīri informatīva loma. Galvenais, neapšaubāmi, ir pamatsaturs – raidījumi, kuri senāk bieži skanēja fonā tajās stundās, kad rakstīju rakstus mūsu portālam. To, ka radio klapēs manu sierdi
Mjā – baigi stulbi nošaut gulbi. Bet vēl stulbāk reklamēt to, kas strādā tikai izredzētajiem, vai vispār nestrādā.
Quo vadis, Latvijas Interneta Radio?
Okei, informācijai īss kopsavilkums:
Projekts tika slēgts/nodots uz laiku citās rokās mana personiskā laika un īslaicīgas vēlmes trūkuma dēļ. Par to, cik izmaksā uzturēt media straumi ar tādiem ātrumiem, kā pienākas nemaz nerunājot (Mēs ļoti labi zinām cik maksā servera uzturēšana pie garantētas
Par tavu VLC strīmu es varu teikt tikai vienu – tavas zināšanas laikam beidzas līdz ar VLC instalāciju, jo strīmam bez source VLC kautkādu mistisku iemeslu dēļ pieprasa login cred, jo laikam uzskata ka tas ir iemesls straumes neesamībai. Winamp šī problēma nav novērota.
Kārtējais fail Notepad meistaru kastītē. Vienīgi manī nepatiku un savā ziņā arī interesi izraisa mūsu visucēlā headadmina šim visam pievērstā uzmanība (main-page ziņa, uuuu, bezmaz kā reklāmraksts par XX LVL). Es protams saprotu, ka šī varētu būt kautkāda smieklīga kontr-darbība manām aktivitātēm (aww, aizskāru tavas jūtu stīgas), ja tā, tad apsveicu, kārtējā izgāšanās. Peace.
P.S @Evers: Tevis minētais fakts arī noveda mani bezmaz līdz 12 gadus veca nagu grauzēja līmenim. Diemžēl, vēl aizvien un arvien vairāk pierādās fakts – ja gribi izdarīt kaut ko labi, dari to pats. Daļēji arī mana vaina, par daudz palaidu stuff savā vaļā.
ko DJ Roberts alias Morpheus alias Andress alias TavaMaate alias HVZ
P.S Š āds niks man vēl nebija reģistrēts 😛 Bet paldies par ideju.
Projekts tika slēgts/nodots uz laiku citās rokās mana personiskā laika un īslaicīgas vēlmes trūkuma dēļ
Tas vien liecina, ka tev varbūt ir panākumi IT sfērā, bet tu esi absolūta nulle PR lietās. Š itas vienreizējais “vēlmes trūkums” ir kā ar kuvaldu pa pautiem tavam projektam. Cilvēki ir vīlušies, un tagad uzskata LIR par nenopietnu lietu. Gribētu zināt, kā tu tagad pierādīsi viņiem pretējo?
Par saviem projektiem ir jācīnās 24/7, jo konkurenti nesnauž, un izdzīvo tikai stiprākie.
P.S. Arī ar Winamp mēģināju to strīmu atvērt – “Service unavailable”. Paziņo, kad varēs ievērtēt. Ja tur skanēs tikai bum-bum klubņiks, labāk noroc uzreiz.
principā, vienīgais ko arī klausos
Man par laimi un atšķirībā no labas daļas šeit esošā kontingenta ir arī reālā dzīve
Service unavailiable nozīmē to, ka pašlaik radio netranslēun netranslēs tikmēr kamēr nebūs atrisinātas fiziskās un radio kā tāda problēmas, t.i. “bum-bum klubņiku” izskaušana un kaut cik normāla satura atgriešana. Cik tu mums esi apķērīgs.
Ja ar LIR varētu nopelnīt miljonus
Kā tu domā, cik miljonus Notepad nopelna mēnesī? 😀 Bet redzi, ka mēs nediršamies kā viens otrs, portālam info piegādā un sadarbojas pat ļoti nopietnas organizācijas… Tāpēc nevajag censties LIR taisīt par miljonu vērtu radio, bet lai viņš rušina kaut 3 stundas dienā, bet kvalitatīvi! Ä€kstīšanās un ķēmošanās (profesionāli pasniegta) ir ļoti labs stils… SWH raidījums “Bē-bē Brokastis” joprojām ir ar vienu no visaugstākajiem reitingiem.
SWH raidījums “Bē-bē Brokastis” joprojām ir ar vienu no visaugstākajiem reitingiem.
Oh, rly? 😀 Tas varbūt bija kādus 3-4 gadus atpakaļ. Es gan kaut ko citu dzirdēju, pie tam no paša SWH. Bet ne par to. Nesalīdzini ziņu lapu ar radio. Tās ir divas dažādas lietas. Runāt – ierakstīt, montēt, atskaņot, vākt auditoriju nav tas pats kas izlikt kārtējo jau iepriekš kaut kur salasīto info.
Runāt – ierakstīt, montēt, atskaņot, vākt auditoriju nav tas pats kas izlikt kārtējo jau iepriekš kaut kur salasīto info.
Domāju, ka neko īpaši daudz vairāk darba tas arī neprasa. Kā nekā LIR vienmēr >90% ētera laikā aizņēmusi iepriekš playlistos iekļauta mūzika. Vākt auditoriju => ja tur būs interesanti, auditorija pati savāksies. Mēs taču arī nevienu speciāli neaicinām, jaunie lietotāji paši mūs atrod.
Preses relīzes