Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Displejs, kurš nebaidījās āmura
Kad nopirksiet kādu jauno Samsung telefona modeli ar šo moderno displeju, nemetiet pret sienu, sarunāts? Ekrāns jau droši vien izturēs, bet var tak saplīst kas cits…
[youtube]
P.S fona dziesmā izklausās ka dzied “AaamoLED, a–a-a-a aaaMooLE-eD” 😀 (AMOLED)
Man vajadzētu visu telefonu ar to ekrānu un vēl + no kautkāda lokana materiāla 🙂 Tas gan būtu labi. Nekad nevarētu sasist. 😀
gaidam Nokia Morph 🙂
Tiešām lielisks izgudrojums un progress mobīlo telefonu lauciņā 🙂 Kā nekā displeji ir visvārīgākā mobilā telefona detaļa. Kas zin, varbūt pagaidīšu un iegādāšos telefonu ar šādu displeju.
Nevajag lietot mobi kā loham, tad ekrānam nekas nenotiks 😀 Es esmu vienīgi sapisis vienu ekrānu, un tas pats bija izņemts no klucijas pusķieģeļa lai mēģinātu pieslēgt pie seriālā porta, bet no lodēšanas tas nosprāga 🙁 😀
Tiešām lielisks izgudrojums un progress mobīlo telefonu lauciņā 🙂 Kā nekā displeji ir visvārīgākā mobilā telefona detaļa. Kas zin, varbūt pagaidīšu un iegādāšos telefonu ar šādu displeju.
Nevajag lietot mobi kā loham, tad ekrānam nekas nenotiks 😀 Es esmu vienīgi sapisis vienu ekrānu, un tas pats bija izņemts no klucijas pusķieģeļa lai mēģinātu pieslēgt pie seriālā porta, bet no lodēšanas tas nosprāga 🙁 😀
Pat jau ar ne labāks! 😀 😀 😀 Mastjers!
P.N. Toreiz acīmredzot sajaucu, kuras klucijas ekrānu drīkstēja lodēt un kuru ne 😀
Nevajag lietot mobi kā loham
Personīgi tik vienreiz man ir tā gadījies, un tad ar tā nebij mana vaina
Bet cilvēkiem gadās visādi, cits nejauši uzsēžas, cits kautkur uzspiežas autobusā ar telefonu kabatā, citam tiešām neveiksmīgi nokrīt uz asas kants ar displeju, cita telefonam atkal tanks pārbrauc pāri, cits ar telefonu aizstāvas pret gopiem
Š is ieviesums būs pavisam aktuāls touchscreeniem, jo tos “nošķilt” ir vēl vieglāk.
Preses relīzes