Es vēlētos zināt, kā var “uzlikt” divas operētājsistēmas. Esmu redzējis daudziem, ka uz viena PC ir divas vai vairāk operētājsistēmas.
Paldies jau iepriekš.
Peace.
Iesaku ap 40 GB NTFS Windai, kādus 20 GB ext4 Linux, 0,5 GB swapam, un visu pārējo NTFS datiem (mūzika, filmas). Pēdējo tad varēs lietot no abām OS.
P.S. Sorry par to, ka bez garumzimem, nav vel uzliktas. 🙂
Ujj pilnīgi pretēji pateicu, sākumā jāliek vecākā, tad jaunākā ..
samurajs
Man tagad ir diezgan daudz failu uz datora, kurus iegribās zaudēt. Diskos rakstīt? Pārāk dārgi…
Man bija doma izveidot partīciju (tips, laikam, NTFS), tur samest tossamurajs
Tā var?? 🙂
Ja nav noformatēts disks/particija uz kā os tad boot loaderi var atjaunot kaut ar Super grub disk.
Un kaut kādu bootloaderi ar var pēcāk uzlikt tākā ir pilnīgi pie kājas kādā secībā liek os.
Protmas vienkāršāk:
windows tad linux
Mjā, ar AutoCad ir kā ir, tas man arī ir iesmesls kāpēc nevaru pilnībā pāriet uz Linux. Nav pilnvērtrīga AutoCad aizstājēja Linux vidē! Pēdējā laikā gan mazāk viņu man sanāk izmantot bet mēdz būt vajadzība! 🙂
pats tā reiz darīju. Tas ir, atgriezu partīciju no XP, šamo noformatēju un sametu visus vajadzīgos failus, tad ieinstalēju win7, pārkopēju atpakaļ šos failus un nu jau to tukšo partīciju izdzēsu un pievilku klāt pie win7 partīcijas… čakars bija uz pus dienu dēļ lēnā procesa, bet rezultātā viss sanāca veiksmīgi… tfu,tfu,tfu… 🙂
šķiet, vēlāk arī tā biju darījis un arī viss sanāca… bet mani vienmēr neatstāj sajūta, ka reiz var netīšām uz kādu kļūdu noraut…
Piemēram nav UPS, un noraustās elektrība.. vari aizmirst par normāli izveidotām partīcijām! 😀
iespēja tikpat liela kā vulkānisko daļu iekļūšana cietnī :>
Piemēram nav UPS, un noraustās elektrība.. vari aizmirst par normāli izveidotām partīcijām! 😀
iespēja tikpat liela kā vulkānisko daļu iekļūšana cietnī :>
Neteiksim. Visā Ogres raj. ar elektroapgādi ir pamatīgā D… Esmu jau pieradis gan pie pārspriegumiem, gan raustīšanās, bez UPS neiztikt!
Preses relīzes