Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Dizainers piedāvā «ideāla pārlūka» modeli
blogā
Līdzšinējais pārlūka izkārtojums, kad adreses josla atrodas augšā, ir ērts tikai darbā ar nelieliem displejiem. Pie lieliem ekrāniem un augstām izšķirtspējām, pēc Enerota domām, gudrāk būtu tabus, grāmatzīmes un adreses joslu izvietot kreisajā malā. Š ādā izkārtojumā grāmatzīmēm netiek apcirpti
Adreses joslu Enerots piedāvā paslēpt zem “New Tab” pogas – nav jēgas turēt to visu laiku uz ekrāna; tā var ietaupīt vietu. Pamatojot domu, dizainers atsaucas uz Google Chrome, kur adreses josla jau sen kļuvusi daudzfunkcionāla. Ar visām idejām kopā ar bildēm un pamatojumiem var iepazīties avotā

Es ceru ja kāds pārlūks šitās šausmas ieviesīs, tad pārslēdzama izskata veidā, jo nevēlos atsākt lapu rullēt sāniski [21″ monis esošā 17″ vietā vienkārši nav variants] kā senos laikos ar 15″ CRT.
P.S 16:9 un 16:10 nemaz nav īstenais filmu standarts – filmām defaultā (kino variantā) ir vēl platāki standarti.
P.N. Es savulaik pusgadu palietoju piecpadsmit komats cik tur collas 16:10 moni. Tā vietā nopērkot šito LG Flatron 782LE, sajūta bija vienkārši fantastiska, lai arī sākumā pie augstuma bija grūti pierast 😀
Piemēram, es browserim vispār pēc iespējas lielāku lauku atbrīvoju lai lapa redzama.
Tā ka šāda pārlūka kompozīcija man tīri labi patiktos.