Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › domaju wideo karti iegaadaat
sakaraa ar to ka mana xfx geforce 9600gt mokaas agonijaa, un raustaas pat W.O.T, tad esmu noleemis nedaudz un nedaargi atswaidzinaat sawu pc. Warbuut war ieteikt kko. domaaju + – starp HD 6570 un HD 6670, drossi wien jau ka 6670, un radeonu tapec ka ir msi crossfire atbalsts maatenei un ja nu galiigi,piemetiis weel 1.
Pc:
e6400 core 2duo 2,13Ghz
2gb 667Mhz ddr2,kgan aida32 raada wispaar kkadu 333 laikam
550w baroklis
Monitors ViewSonic VA 2010wb 20” plaekraans 1680×1050
passlaik speeleeju skyrim aktiiwi,bet nu laga deell aktiwitaate izpaliek un B3 arii gribeetos uzdzenaat,jo disks uz datora meetaajas, jo pec prasibam skatijs ka nu kaut kaa jaunu wajadzeetu iet 🙂
Jau peiriex paldies par kaadu ieteikumu 🙂
par raxtiibu luudzu nekritizeet un par pokemonu neapsaukaat
Ja ~50ls, tad HD 6750.
[spoil]
par raxtiibu luudzu nekritizeet un par pokemonu neapsaukaat
Kāpēc, tad neraksti normāli?[/spoil]
rekur ir 🙂
un tajaa bildee ir no Lost planet 2 zallss mezzss,newis zila juura
(Uz 1920×1080 rezolūcijas BF3 ar so karti spelēju uz visu high ar average 48FPS) Pirms laiciņa iegadājos jaunu un ir cits stāsts, bet 280 ir ļoti laba un mahten jaudīga! Strādā ar perfekti!
Baroklis ir ieteicams 550w… 600w būtu optimali… <- kas priekš hi-end līmeņa kartēm ir minemālais jaudas standarts arī mūsdienās ;) Un papildus strāva kartei jau gadus 5 ir normāla parādība, jo no matesplates vienkārši nevar pievilkt kartei to voltāžu lai viņai būtu jauda.... Tas tā... :P
Jeb analfabētiem jau pie dirsas, angļu mēlē arī drūkās caur pakaļu un lūgs, lai neatlaiž no darba, jo skolā nemācijās… Te nav runa par kaut kādu cieņu pret valsti, kas man arī nav, bet valodai ar to, kas mums valstī nepatīk, nav nekāda sakara.
Ja raksti latviski, tad raksti pareizi, ievērojot kaut elementārus latv. val. gramatikas pamatus, lai cilvēkiem nav acis jāmežģa, lai izburtotu tādus murgus. Galu galā es te literārā valodā rakstītu garadarbu neprasu, bet gan elementāras pamatskolas līmeņa zināšanas, kas diemžēl daudziem ir svešas.
Preses relīzes