Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Dombrovskis izrādās kangars?
Lai pacelj rokas, kuri nerautu sev kabataa naudu, kas pieejama bez probleemaam. Taada latvieshu daba, neko tur neizdariisi. Elemenaaru lietu kaa razhoshanu stumt augshaa jau neintresee, varbuut uz papiira taa ir. KO cilveekiem dariit? Veikalaa tik straadaat par smiekliigu algu. Ko lai dara, apgroziijuma nav, algas tad arii smiekliigas.
To vajag ar likumu aizliegt.
Protams, ka jauniņie nedabūs sev nekādu atbalstu, ja sarakstā ar 20 cilvēkiem taču bija 2 labiņie no iepriekšējās Saeimas.
Nu vot, tur jau tā lieta – naudas nav, bet meiteni par tādu naudu “vergot” nelaidīsi. Tādus vajag aizsūtīt uz jebkuru no 3. pasaules valstīm. Arī uk vietējie gaudo, ka viņiem verga alga, brauc šie uz Austrāliju, bet mūsējie laiza tur pakaļas melnām mutēm. Un atbrauks pie mums kāds Džamšuts un arī laizīs mūsu pakaļas. Un būs labi.
Ir gadījumi, kad nav iespējas pelnīt, bet ir arī reizes, kad čīkstulis ir impotents lašara, kurš labāk gaudo par ekonomisko situāciju valstī, nevis pabaro savus bērnus, strādājot vismaz kaut kur. Nodokļus nemaksā, ēd manu nodokļu naudu, bet tieši Dombrovskis esot tas, kas mūs apzog.
Vai jaunaiai māmiņai iet uz darbu, kur alga ir 400ēriki, vai nē, piekritīšu – slidens jautājums. Bet es reāli nesaprotu, kāpēc kārtīgam lauku vecim vajadzētu urbināt degunu, ja var dabūt darbu pa 400ērikiem. Tas, ka tu neko nedarot vari nopelnīt vairāk, ir fantastiski, bet ne visiem ir tādas iespējas.
Pa lielam jau man pilnīgi vienalga,manis pēc kāds var strādāt arī par 200euro mēnesī ja vien šie paši ,,pelnītāji,, pēc tam nežēlotos ka viņiem nav naudas ko samaksāt man par padarīto darbu.Nu ja bet latvijā jau laikam tas skaitās norma.
Pabriku
Preses relīzes