Dots Gloves

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Dots Gloves

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    ruukjis
    Participant

https://www.dotsgloves.com/

Izskatās, ka uz iPhone rēķina mēģina iedzīvoties visi bez izņēmuma. Ieraugot šo lapu, mani pārņem divas histēriskas lēkmes:

1. Pats par sevi saprotams – smieklu lēkme, nu ko vēl neizdomās…

2. Skaudības lēkme. Es atceros, kā agrā bērnībā, vecmātes dārzā zemens ravēju ar tādiem cimdiem, tikai baltiem un maksāja viņi kapeikas. Tagad katrā saimniecības preču veikalā var tādus nopirkt un maksā viņi ap 1-2Ls… Nu kādēļ, KÄ€DĒĻ ,es nebiju tas, kas iedomājās dārniecības/būvdarbu cimdus tirgot pa 15$ priekš iPhone 😀

root
    Participant

Kā man patīk, kad cilvēki vispirms kladzina un tad apraujas savā tizlajā prātā. 🙂 Tie cimdi ir no Merino aitu vilnas. Nosauc kaut vienu būvmateriālu veikalu kur tādus pārdod. Un diez vai tava vecmāte vispār zināja kas tā tāda Merino aita.

Quote:

The Merino is an economically influential breed of sheep prized for its wool. Merinos are regarded as having some of the finest and softest wool of any sheep.

ruukjis
    Participant

TavaMaate wrote:

Kā man patīk, kad cilvēki vispirms kladzina un tad apraujas savā tizlajā prātā. 🙂 Tie cimdi ir no Merino aitu vilnas. Nosauc kaut vienu būvmateriālu veikalu kur tādus pārdod. Un diez vai tava vecmāte vispār zināja kas tā tāda Merino aita.

Quote:

The Merino is an economically influential breed of sheep prized for its wool. Merinos are regarded as having some of the finest and softest wool of any sheep.

Runājot par tizliem prātiem – es gribu redzēt kā tu ar šiem cimdiem baksties pa touchscreenu, diezvai Merino vilna tev palīdzēs. Bet nē cilvākam vajag atnākt un pazīmēties, ka lūk viņš zin, kas ir Merino un tie kas to nezin ir ar tizliem prātiem.

Es te uzjautrinos par konceptu un man ir pilnīgi vienalga no kāda materiāla tie cimdi – kaut no nēģeru skalpiem:

1. Es neticu, ka ar vilnas cimdiem ir ērti bakstīt touchscreenu

2. Tie cimdi maksātu krietni lētāk, ja tiktu pozicionēti kā vinkārši cimdi no Merino vilnas, bet, lūk, iPhone cimdi!!! Uhuhūū tur jau jāliek cits cipars galā.

Mad182
    Participant

Viss pareizi, Iphone fanbojus vajag slaukt, un slaukt un slaukt.

Aldis
    Participant

Ja tu būtu paspaidījis ar cimdiem iPhone Touch skrīnu, ta varētu gudri muldēt. Ar cimdiem tas NAV iespējams (Pat ne ar tavas vecmammas cimdiem). Par iPhone kloniem ir savādāk, tur pēc būtības var bakstīties ar ko grib, tikai precizitāte nožēlojama.

15$ = ap 7-8ls…

silti cimdi (Varbūt 2-3ls) + pirkstu galos noteikti viņiem ir kaut kāda knopka kas liek strādāt Touch skrīnam (Varbūt ap latu) + pa ideju un kvalitāti arī jāmaksā… Nez, kas tur tik nepieņemams?

Š itais piemērs nav gluži no veiksmīgākajiem, lai pasmietos… Paložņājot pa oficiālo accessories lapu iekš Apple – tur gan.. ir visādi stulbi pribombasi + cena uzskrūvēta līdz trīs ciparu skaitlim. 😛

https://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/iphone_accessories

zemith
    Participant

ruukjis wrote:

TavaMaate wrote:

Quote:

Runājot par tizliem prātiem – es gribu redzēt kā tu ar šiem cimdiem baksties pa touchscreenu, diezvai Merino vilna tev palīdzēs. Bet nē cilvākam vajag atnākt un pazīmēties, ka lūk viņš zin, kas ir Merino un tie kas to nezin ir ar tizliem prātiem.

Es te uzjautrinos par konceptu un man ir pilnīgi vienalga no kāda materiāla tie cimdi – kaut no nēģeru skalpiem:

1. Es neticu, ka ar vilnas cimdiem ir ērti bakstīt touchscreenu

2. Tie cimdi maksātu krietni lētāk, ja tiktu pozicionēti kā vinkārši cimdi no Merino vilnas, bet, lūk, iPhone cimdi!!! Uhuhūū tur jau jāliek cits cipars galā.

Reāli, manuprāt, tev ar neaizgāja tas, ka tiem cimdiem jābūt īpašiem, jo ar parastiem cimdiem kapacitīvā ekrānā neko neuzspiedīsi.

Eric
    Participant

Aldis wrote:

Ja tu būtu paspaidījis ar cimdiem iPhone Touch skrīnu, ta varētu gudri muldēt. Ar cimdiem tas NAV iespējams (Pat ne ar tavas vecmammas cimdiem). Par iPhone kloniem ir savādāk, tur pēc būtības var bakstīties ar ko grib, tikai precizitāte nožēlojama.

Ar neoprēna/dabīgās ādas cimdiņiem tīri labi strādā arī iphone touchscreens

Kon
    Participant

tg/am

ruukjis
    Participant

Nīdējs wrote:

tg/am

Jēziņ, būtu zinājis, ka te ir cimdiem-telofn-spaidītāju piekritēji mūžā nebūt neko tādu licis. Man personīgi doma par touchscreena bakstīšanu ar cimdiem, pati par sevi, izraisa smīnu, kur nu vēl vilnas cimdiem. Jautājums: kur jūs glabājat savu telefonu? Maciņā pie jostas, bikšu kabāta, somā? Lai nu kā es neesmu redzējis cilvēku, kas savu telefonu glabātu plašā mēteļa kabatā… Es nevaru ar cimdiem izvilkt savu telefonu no kabatas.

P.S.

Nīdēj, ja es esmu mudaks, tad orangutāni, salīdzinot ar tevi, ir ģēniji.

root
    Participant

ruukjis wrote:

Es nevaru ar cimdiem izvilkt savu telefonu no kabatas.

Tad tu esi viens pamatīgs līkrocis.

TG/AM un visdrīzāk topiku var aizklapēt.

ruukjis
    Participant

TavaMaate wrote:

ruukjis wrote:

Es nevaru ar cimdiem izvilkt savu telefonu no kabatas.

Tad tu esi viens pamatīgs līkrocis.

TG/AM un visdrīzāk topiku var aizklapēt.

Ko tu sprauslā kā veca ķēve, ne jau tavu ģimeni es te aizvainoju. Manis pēc vari pasūtīt kaut desmit pārus šo cimdu. Ja nespēj neko jēdzīgu izspļaut tad labāk sēdi kluss un lieki nedeldē klaviatūru.

Loading
    Participant

makistiem uz varžac uzkāpi 😀

root
    Participant

Loading wrote:

makistiem uz varžac uzkāpi 😀

Tu mani par geju nosauci?!!! :mod:

[spoil][img]https://files.lit.lv/file/windows-o-mac-sos-gay-si-tenes-una.png[/img][/spoil]

Aldis
    Participant

Nekādas varžacis. Ar cimdien pašu primāro – piemēram pacelt telefona klausuli būtu ērti – saki ko gribi 🙂 Un ja Tu ar cimdiem nevari izdabūt kluciju laukā no kabatas, tad es nez.. :]

Un jā, tad tiešām varēji šo topiku neveidot. Varēji paņemt kādu veiksmīgāku piemēru – par ko jamie nokāš naudu.

Piemērs:

[img]https://www.bildites.lv/images/za8ms8z02i07tfnf7ofp.jpg[/img]

Par parastām ausīm ap 85ls… 😛

ruukjis
    Participant

Aldis wrote:

Nekādas varžacis. Ar cimdien pašu primāro – piemēram pacelt telefona klausuli būtu ērti – saki ko gribi 🙂 Un ja Tu ar cimdiem nevari izdabūt kluciju laukā no kabatas, tad es nez.. :]

Un jā, tad tiešām varēji šo topiku neveidot. Varēji paņemt kādu veiksmīgāku piemēru – par ko jamie nokāš naudu.

Piemērs:

Par parastām ausīm ap 85ls… 😛

Man ir salīdzinoši liels telefons – HTC Touch Cruise un tas, parasti, ir iespīlēts bikšu kabatā. Un nē, ar cimdiem es viņu nevaru dabūt laukā… varbūt, ja ļoti pacenstos, tad arī izvilktu, bet man ērtāk un ātrāk ir novilkt cimdu.

Vai tiešām atverot lapu un ieraugot tos cimdus jūsu pirmā doma bija: “Hell yeah! Š ie ir īstie cimdi, ar ko bakstīties pa ekrānu!”… Es nezinu, jo vairāk es uz viņiem skatos, jo vairāk man viņi atgādina kārtīgus biešu kaplētājas cimdus.

Es lieliski saprotu, ka cimdi ir no Merino vilnas, ka īkšķī ir iestrādāta kaut kāda poga… bet vienalga es jums piedāvāju savus vecmātes dārza cimdus un, par cik jūs esat tādas cimperlīgas princeses, tad došu bonusā vēl uzpirsksteni. Tākā manis piedāvātie cimdi nav no Merino vilnas, tad atdošu par puscenu (ar visu uzpirksteni) – 3,50Ls! 😉

daGrevis
    Participant

Smieklīgi, kad Jaunzems vienā topikā pirmo reizi pateica “TG/AM” – visi viņam “d*rsa virsū” par to, ka viņš neko nesaprot. Tagad tas laikam ir “modes kliedziens”. Tā turēt. xD

Par cimdiem, ja ir iPhone un vajag pazvanīt ziemas laikā, kad, ir jātur klausuli, lai neapsaldētu rokas cimdi butu nepieciešami. iPhones cimdi, jo viņiem pirkstu galos ir attiecīgi X’i, kas ļauj darboties ar kapacitatīvo ekrānu. Cena ir pieņemama, bet ideja gan nav oriģināla. Man patīk vilna! 🙂

Aldis
    Participant

[offtopiks=on]

Es laikam mucā augu, un vēl joprojām neizprotu kas ir tas izcilais TG/AM (Saīsinajums? Firmas nosaukums? Mobīlo spēle?)..

Jo pat gogols man tik izskaidroja to… https://www.google.lv/search?q=TG/AM&spell=1 :/

[/offtopiks]

Jaunzems
    Participant

Š ie cimdi der ne tikai aifonam, bet arī citiem viedtālruņiem

ruukjis
    Participant

Aldis wrote:

[offtopiks=on]

Es laikam mucā augu, un vēl joprojām neizprotu kas ir tas izcilais TG/AM (Saīsinajums? Firmas nosaukums? Mobīlo spēle?)..

Jo pat gogols man tik izskaidroja to… https://www.google.lv/search?q=TG/AM&spell=1 :/

[/offtopiks]

tema govno/avtor mudak – ja lielie mutes brūķētāji to lietotu pareizi – kirilicā, gan jau meklējumi veiktos labāk.

Aldis
    Participant

Paldies par izskaidrojumu… 🙂

тг/ам – tā laikam jau būtu jāraksta! 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā