Draiveri priekš Panasonic NV-GS17 videokameras.

Sākumlapa Forumi Tehnika Audio/Video/Foto un TV Draiveri priekš Panasonic NV-GS17 videokameras.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    bubis10
    Participant

Kur var dabūt draiverus priekš Panasonic videokameras? Viņai ir WEB kameras funkcija, bet vajag draiveri. Pērkot līdzi draiveri nebija.

Tvinky
    Participant

bubis10 wrote:

Kur var dabūt draiverus priekš Panasonic videokameras? Viņai ir WEB kameras funkcija, bet vajag draiveri. Pērkot līdzi draiveri nebija.

Neaizmirsti norādīt OS, kuru tu lieto, jo tā draiveru padarīšana visās OS var atšķirties… (Kā protams tas arī notiek).

Foxsk8
    Participant

Es jau tavā vietā daudz nedomātu un nestu uz veikalu back. Teiktu, kas tā par lietu, ka pārdod nepilnvērtīgu produktu. Ja tev šķaud pretī, tad tālāk soļotu uz patērētāju biedrību un uzrakstītu sūdzību. Gadienā kameru nepirki kādā no šiem veikaliem

1. Topo cents

2. RD elektroniks

preddetor
    Participant

foxsk8 wrote:

Es jau tavā vietā daudz nedomātu un nestu uz veikalu back. Teiktu, kas tā par lietu, ka pārdod nepilnvērtīgu produktu. Ja tev šķaud pretī, tad tālāk soļotu uz patērētāju biedrību un uzrakstītu sūdzību. Gadienā kameru nepirki kādā no šiem veikaliem

1. Topo cents

2. RD elektroniks

Vinjam jau nav WEB cams, bet kkaada parastaa video camera.

a kaa sasleegta ar pc? (caur USB vai FireWire) man caur FireWire kkaadu tur Samsung DVI videokameru WinXP atpazina… Bet tas bija sen un vairs nav patiesiiba… 😀

samurajs
    Participant

Š…em un ieraksti Googlē ‘Panasonic (modeļa nosaukums) webcam+driver’. Ja tāds pastāv vispār tad atradīsi.

usins
    Participant

Nu fox ir daļēja taisnība. Ja pērk kameru viņai nāk līdzi CD ar draiveriem un soft, lai nodrošinātu 100% funkcionalitāti, kad saslēdz kopā ar datoru! Pēc loģikas bija jāiet līdzi diskam, kur ir tie sasodītie draiveri.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā