Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › draugiem.lv ķēžu vēstule
Š is vīruss parāda olimpiskās uguns bildi, kas iznīcina Jūsu kompjūtera “C”disku. Saņemot šādu vēstuli, neveriet to vaļā un izslēdziet kompjūteru.
CNN apstiprināja ,ka šis vīrus ir ārkārtēji bīstams.
Microsoft viņu klasificē kā pašu iznīcinošāko.
Š is vīruss ir identificēts vakar un pagaidām vēl nav nekādu izgudrojumu pret to.
Aizsūtiet šo brīdinājumu visiem sev pieejamiem cilvēkiem!
Kas tas tāc?
Vikipēdijā
Datuvē arī bija pa šito –
Ta varēja vismaz ticamāku to spamu sagudrot…
Man laikam ir nepareizie cilvēki draugos. Es tur esmu no paša sākuma, bet pa visu laiku saņemtās spama vēstules varu burtiski uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt. Pat Shady nav devis nekādu pienesumu.
eleganti noformeets spams
konkreeti tendeets uz videeja kalibra daunjiem…..
😀 😀 😀 😀
Edgars
Vidējā kalibra dauņi tagad advancēti kļuvuši, no format C nebūt nebaidās! :win: :win: :win:
butterfly
Vidējā kalibra dauņi tagad advancēti kļuvuši, no format C nebūt nebaidās! :win: :win: :win:
samuraj, evolūcijai tač ir jānotiek, arī “vidējā kalibra dauņiem” savs līmenis laika gaitā ir jāceļ, citādi viņi vairs nebūs vidējā kalibra, bet gan pāries augstākajā 😀 savukārt tā vairs nebūtu evolūcija, drīzāk degradācija :duno:
Man patīk tie āksti, kas iedomājas kaut ko “atbalstīt” un rīkot spamu ar “parakstīšanos” – reāli viņi vienīgi izveido spameru sarakstu, jo uzrakstīts vārds un uzvārds nav paraksts 😀
Es sevi neapgrūtinu ar tām ķēdes vēstulēm….
Delete – un viss.
Skumji jau tas ka reizēm pat nenopietni , nopietni cilvēki tic tam vissam marazmam….
Pēc pēdējās tādas vēstules man darbā cilvēki 5 paprasija vai esmu dzirdējis par vīrusu kas nones visu win … pienākot vēstulēs – nemaz neprasiju kur viņi to ņēma…
Preses relīzes