draugiem.lv ķēžu vēstule

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Viss pārējais draugiem.lv ķēžu vēstule

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    quizzical
    Participant

Tiek ziņots par milzīgu kaitniecību nodarošu vīrusu, kurš tuvākajā laikā apceļos internetu. KATEGORISKI AIZLIEGTS atvērt vēstules ar pielikumu “INVITATION” vai “POSTCARD”.

Š is vīruss parāda olimpiskās uguns bildi, kas iznīcina Jūsu kompjūtera “C”disku. Saņemot šādu vēstuli, neveriet to vaļā un izslēdziet kompjūteru.

CNN apstiprināja ,ka šis vīrus ir ārkārtēji bīstams.

Microsoft viņu klasificē kā pašu iznīcinošāko.

Š is vīruss ir identificēts vakar un pagaidām vēl nav nekādu izgudrojumu pret to.

Aizsūtiet šo brīdinājumu visiem sev pieejamiem cilvēkiem!

Kas tas tāc?

drono
    Participant

Ieskatāmies kaut vai Vikipēdijā, īpašu vērību pievēršot rindiņai “The “virus” referred to by the e-mail does not actually exist.”.

Datuvē arī bija pa šito – https://datuve.lv/forums/50650/viirus

Foxsk8
    Participant

4 rindas visual basicā un XP is down.

quizzical
    Participant

Nu to ka tas ir fake jau es sapratu, vnk. ko citu domaa par shito 🙂 man vislabaak patika rindinja ka tas “KATEGIRISKI AIZLIEGTS” 😀

samurajs
    Participant

Mmmmm… man ar šitais spams pienāca. Un ne jau 1. reizi tāds bijis. Vnk kādam nav ko darīt un tas mēra draugiem.lv lietotāju stulbuma koeficientu (kurš kā vienmēr ir augstā līmenī)… :grr:

Ta varēja vismaz ticamāku to spamu sagudrot…

quizzical
    Participant

bet Š itam spamam ir baigais speeks. 😀 vinju baigi daudziem man paziistamiem arii sasuutijaa un man suutija taadi cilveeki kas parasti nesuuta kjeezhu vestules.

osh
    Participant

Kur jūs raujat visas šitādas huiņas?

Man laikam ir nepareizie cilvēki draugos. Es tur esmu no paša sākuma, bet pa visu laiku saņemtās spama vēstules varu burtiski uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt. Pat Shady nav devis nekādu pienesumu.

quizzical
    Participant

ja draugu ir tik daudz ka uz pirkstiem var saskaitiit tad ganjau nenaak veestules shitaadas. bet ja draugos ir kaadas paaris sievieshu kaartas paarstaaves, kas to vien dara kaa cauraam dienaam seezh draugos un tic tam, ka nosuutot 10 vienaadas veestules saviem labaakajjiem draugiem, vakaraa notiks briinums, tad spams tev ir garanteets 😀

samurajs
    Participant

Vo, pareizi – tieši dāmas ir lielākās spama cienītājas!:D

butterfly
    Participant

varu nedaudz sajaukt, Samuraj, tavas domas, bet es kā sievišķis neesmu nekāds spamu cienītājs. nav laika muļķībām :rolf:

preddetor
    Participant

Tikai viens, rets iznjeemums… 😀

Mr.Death
    Participant

Mani šajā sakarā nolika gar zemi datuvē viena mums labi pazīstama tēla spēcīgais komentārs:

Quote:

eleganti noformeets spams

konkreeti tendeets uz videeja kalibra daunjiem…..

😀 😀 😀 😀

samurajs
    Participant

Edgars: es gan cien. d_l komentu izteiktu šādi: “eleganti noformāts spams īpaši mājsaimniecēm un nelaikā dzimušajiem” 😀

Vidējā kalibra dauņi tagad advancēti kļuvuši, no format C nebūt nebaidās! :win: :win: :win:

butterfly: uz tevi pat neviens nedomāja… dāma iekš Notepad = topošais datortārps, jaunā IT haizivs! ;.

marr
    Participant

samurajs wrote:

Vidējā kalibra dauņi tagad advancēti kļuvuši, no format C nebūt nebaidās! :win: :win: :win:

samuraj, evolūcijai tač ir jānotiek, arī “vidējā kalibra dauņiem” savs līmenis laika gaitā ir jāceļ, citādi viņi vairs nebūs vidējā kalibra, bet gan pāries augstākajā 😀 savukārt tā vairs nebūtu evolūcija, drīzāk degradācija :duno:

Mr.Death
    Participant

Apstashanas ir solis atpakalj :win: :D:D:D

msh
    Participant

Nu es vienu šito drazu saņēmu, parasti es sūtu pretī, lai tak neizplata spamu.

Man patīk tie āksti, kas iedomājas kaut ko “atbalstīt” un rīkot spamu ar “parakstīšanos” – reāli viņi vienīgi izveido spameru sarakstu, jo uzrakstīts vārds un uzvārds nav paraksts 😀

remarco
    Participant

msh a Tu domā ko mainīt nosūtost atpakaļ spamerim tekstu lai nesūta spamu? Nē, vispirms viņam paskaidro kas tas pie joda ir!

Es sevi neapgrūtinu ar tām ķēdes vēstulēm….

Delete – un viss.

Skumji jau tas ka reizēm pat nenopietni , nopietni cilvēki tic tam vissam marazmam….

Pēc pēdējās tādas vēstules man darbā cilvēki 5 paprasija vai esmu dzirdējis par vīrusu kas nones visu win … pienākot vēstulēs – nemaz neprasiju kur viņi to ņēma…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā