Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › draugiem.lv mirst?
piemēram,
…’nd the list goes on and on.
kādu nākotni jūs paredzat draugiem.lv?
kas jūs draugiem.lv visvairāk kaitina un ir pamudinājis (ja ir) pilnībā vai daļēji pārslēgties uz citiem portāliem?
labrpāt uzklausītu jūsu viedokļus par draugiem.lv prognozēto pastāvēšanas laiku, to mīnusiem un plusiem salīdzinājumā ar citiem sociālajiem tīkliem, atsauksmēm, pārdomām vai jebko citu kas jums ir piebilstams par šo tēmu.
edit:
interesentiem – notepad.lv domubiedru grupa @facebook:
edit2:
[youtube]
Bet, ko darīt, ja ir aitas, cirpējam jābūt.
Visiem kas lieto facebook, izsaku līdzjūtību.
Taviem vecākiem izsaku līdzjūtību, ka tāds EPIC PHAYL padevies
Nedomāju, ka radīsies sakarīga alternatīva, pārsvarā citi sociālie portāli spiež uz sex kontaktiem, kas ir aktuāli pavisam nelielai sabiedrības daļai.
Nedomāju, ka tuvākā laikā FB izkonkurēs ‘traukus’.
Jā un tas sākumā Yo Jāni Bērziņvispār iespārda,liekas ka dr.lv strādā 30 gadīgi bērni
Š is ir tikai noteiktam vecumam domāts. Pats vienreiz spēlējos ar šo un atklāju – ja uzlieku, ka esmu jaunāks, rādās visi šie “yo”. Tiesa, nezinu no kāda vecuma tas “mainās”. Negribi tādu – liec sev citu vecumu.
Taču manā skatījumā facebook neizkonkurēs draugiem.lv tuvākajā laikā.
Bet, kas attiecas uz FB, tad pēdējā laikā diezgan jūtami sāk migrēt pazīstamie cilvēki uz turieni – arvien vairāk draudzības aicinājumi no tiem, kas jau ir draugos draugiem.lv, arvien vairāk savas bildes un informāciju draugi sāk bakstīt tieši FB, nevis dr.lv.
bet sam lietoju tviteri. un tikai.
Jā un tas sākumā Yo Jāni Bērziņvispār iespārda,liekas ka dr.lv strādā 30 gadīgi bērni
Tāds yo rādās ja esi bērns vai tīnis.. 😀 skaidrs viss ar Tevi! 😀
Nekas nemirst, jo nedzimušiem bērnam jau ir draugiem.lv profils 😀
Kas tad ir tik slikts iekš Facebook?
Kas tad ir tik slikts iekš Facebook?
Man godīgi sakot ir alerģija pret jebko kas ir internetā un ir saucāms “sociāls”.
Mūsdienās visiem ir telefons un skyps, paņem un piezvani! Parunā kā cilvēks, man ir apnikušas stulbas vēstulas ar saturu “Ko dari?” un bilžu albumi ar “es pie spoguļa 99 pozas” kulta. F*** to visu, jo tālāk jo labāk…
Iespējams es neesmu pietiekami “sociāls”!
Preses relīzes