draugiem.lv mirst?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic draugiem.lv mirst?

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 94 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Toms
    Participant

No “socalizācijas” neizbēgsi. Tie paši forumi arī ir “sociāli” 😀

Evers
    Participant

Wuu laikam daudz cacenītes draugos bijušas, kas to vien dara kā taisa bezjēdzīgas bildes un sūta stulbas vēstules. 😀 Man nekur nekā tamlīdzīga nav.

Aptuveni 1/4 daļa no ~130 draugiem.lv esošajiem draugiem, paralēli jau lieto arī Facebook un skaitlis aug. Ir ļoti daudz iemeslu kādēļ ir vērts migrēt uz Facebook, viens no tiem, kas daudziem varētu būt svarīgs – @Facebook ir vairākas tās saucamās “Fermas” dažādās tematikās, tām dr.lv līdzi netur un tās strādā bez kāršanās! 🙂

Quote:

radošais direktors Guntars Meluškāns sarunā ar laikrakstu atspēko ar finanšu situāciju: ««draugiem.lv nav neviena naudasmaisa, no kura pagrābt līdzekļus portāla uzturēšanai, kas ir visnotaļ dārgs prieks, tāpēc mums pašiem jārūpējas par izdzīvošanu.

Nu gan muld ka ausis kust, ar tām summām ko viņi tur kasē, var kau 10 draugiem.lv portālus kurbulēt. 😀

deivs001
    Participant

Wuu, tas viss ir normāli, ka pieriebjas. Es jau biju iedomājies, ka minēsi kādas tehniskas lietas 🙁

Wuu
    Participant

Aizmirsu pieminēti pašu galveno, sociālie portāli var rada problēmas ģimenes attiecības.

“Kas tev tās pa meitenēm…” un vakars “vienītī” garantēts 😀

Kaut ar man draudzīgaja bija nieka 90 “super īstie draugi”, tāpat uzrodas kāds mudaks ar ķēdes vēstuli vai spamu.

Evers
    Participant

Nedaudz apkopoju šo to pēc saviem ieskatiem, kāds varbūt var paķert ideju un uztaisīt rakstu, vai pat video.

Draugiem.lv pret Facebook.com jeb būtiskākie iemesli kādēļ ir vērts pāriet uz Facebook.

1) Par bilžu un video publicēšanu neprasa naudu un nav minēti nekādi ierobežojumi

2) Lai publicētu video no ārējiem resursiem (YouTube u.c.), netiek atskaitīti bilžu vietas, jo tādas neeksistē!

3) Reklāmu tikpatkā nav, dažviet ir sānā 3 neuzkrītošas reklāmas, kuras, ja neinteresē, var vienkārši aizvērt un tās vairs nebūs.

4) Plašākas profila informācijas iespējas un privātuma iestatījumi.

5) Sākumlapā ir ļoti ērta jaunumu sadaļa, kurā ir apkopota gan tā saucamā „tvītošana”, gan jaunumi par draugiem – galerijas, pasākumi, kas viņiem patīk, ko viņi iesaka, jaunumi par aktualitātēm lietotāja un viņa izmantotajās spēlēs un aplikācijās. Kā arī saistoša informācija, par kino, aktieriem, mūziķiem, kurus tu esi izvēlējies par sev tīkamiem. Un pats galvenais – visu, kas nepatīk, var ar pāris peles klišķiem noslēpt uz visiem laikiem.

6) Sānā ir neuzkrītoša piedāvājumu sadaļa, kurā ir redzamas, vai nu minētās reklāmas, vai ieteikumi ar mūziķu un citām grupām, kas tevi varētu interesēt.

7) Ä€rkārtīgi plašs aplikāciju – spēļu, testu, aptauju u.c. klāsts.

a. Fermas faniem Facebook piedāvā vairākās tās saucamās „Fermas” dažādās tematikās, turklāt daudz interesantākas un bez kāršanās.

😳 Nav muļķīgu maksas pakalpojumu, kā „nopērc 5 sniega pikas par 35 santīmiem un iemet draugam pa seju!”

9) Ērts un labi strādājošs čats saziņai ar draugiem, Draugiem.lv nekā tamlīdzīga nav.

10) Ä€trāka un patīkamāka kopēja portāla darbība, Draugiem.lv darbojas uz ļoti smaga koda, kas tikai visu bremzē un rada problēmas, ja dators nav no tiem svaigākajiem.

11) Vizuāli, daudz pievilcīgāks, nerada sajūtu, ka atrodies lapā, kas paredzēta 10 gadus veciem bērniem, nav visādu lieku greznumu, kas visu tikai bojā.

12) Ja tev ir kaut nedaudz cieņas pret sevi, tad Draugiem.lv vienkārši nav tevis vērts!

deivs001
    Participant

Vēlviena laba lieta ir tāda, ka izveidojot savu “dombiedru” grupu Facebook portālā ir iespēja visus informēt ar ziņu. Nav jāskatās vai šis kontakts ir draugos un nemaz nav vajadzīgs.

buipisLV
    Participant

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GugSYDtOB0Y[/youtube]

Lai gan domāju, ka man sanāca galīgi garām.

izredzētais
    Participant

wuu, baigi žēl ka esi tāds garā vājš un viss tevi kaitina.. bildes tev esot apnikušas, vai neatceries kā forumiešus agrāk kaitināji ar uzkrītošiem un pretīgiem avatariem? – whats the difference?

facebookā ķēdes vēstules neeksistē defaultā, bet tas tā.. atsakies arī no visiem saviem e-pastiem – spams tak nāk! 😀

kā jau augstāk minēja, izskatās ka draugiem.lv tiešām sāk orientēties uz 15gadnieku auditoriju, gan jau dr.lv dzīvos vēl ilgi, bet tā prātīgākā cilvēku daļa pāries uz vietu kur tiem lieldienās nezags olas un neapmētās profila bildi ar banāniem.

galu galā pieaugušākiem cilvēkiem sāk veidoties arī kāds draugu loks ārpus šīs valsts robežām – kur gan ar ārzemniekiem uzturēt kontaktus ja ne facebookā? 🙂

kas man ienāca prātā .. līdzīgi kā dr.lv ir notepad.lv domubiedru grupa, varbūt facebookā izveidot ko tamlīdzīgu? šķiet ka varētu savākties visai daudz fanu 😉

Jaunzems
    Participant

evers, tu aizmirsi, ka par vārda vai dzimuma maiņu feisbukā nav jāmaksā – transpersonām durvis vaļā 🙂

OK, pats šodien pamatīgāk sāku pievērsties tam feisbukam, iepatikās, lai gan no sākuma viss likās tik haotisks… 🙂

daGrevis
    Participant
    migors
    Participant

es arī ieteiktu izveidot grupu facebookā. Kaut vai tikai tāpēc ka tas arī ir it marketings. Nevienam portālam netraucēs daži lieki apmeklētāji.

zivs
    Participant

migors wrote:

Nevienam portālam netraucēs daži lieki apmeklētāji.

Apmeklētāji parasti nemēdz būt lieki:lala:

daGrevis
    Participant

Trafiks ir nauda. Kā tad savādāk… xD

Evers
    Participant

Uz ātru roku sataisīju, varēja būt labāks, bet doma ir skaidra! 😀 Beigās vēl piemetu officiālo FB rullīti.

P.S. Labāk skatīties caur YouTube 720p kvalitātē!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TrS4nxMd2Ak&hd=1[/youtube]

gangstalv
    Participant

Evers, labu video esi uztaisījis.

shady
    Participant

Cilvēks parasti nevēlas neko mainīt (varbūt arī nevajag?), ja viss apmierina un ir pierasts (tas ir pats galvenais), tad nav vajadzības meklēt citu risinājumu. Domāju, ka FaceBook izplatīsies vēl vairāk mūsu vidū, tas jau nav nekas slikts, bet draugiem.lv pavisam noteikti domās par konkurenci un turpinās progresu uz priekšu. Domāju, ka tuvāko gadu laikā nekas diži nemainīsies – draugiem turpinās savu ierasto plānu, bet FB kļūs populārāks.

Evers
    Participant

To pašu apmēram varētu teikt arī par Windows un Linux.

samurajs
    Participant
    Jaunzems
    Participant

a vajag? 😀

Wuu
    Participant

Jaunzems wrote:

a vajag? 😀

man draugos ur krutra programa man draugs iedteva man statistika visu laikau ir topa ja facebooke tada nav es tadu neapmekleshu fuj suds

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 94 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā