Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › draugiem.lv mirst?
man draugos ur krutra programa man draugs iedteva man statistika visu laikau ir topa ja facebooke tada nav es tadu neapmekleshu fuj suds
:D:D:D
Paldies arī par pozitīvām atsauksēm! 🙂
Paldies arī par pozitīvām atsauksēm! 🙂
Var es uztaisīšu parodiju par tavu video 😀
Ja visi būtu tik nabadzīgi vai saprātīgi un nesūtītu sev statistikas un citas kakiņas, ko pats arī esmu darījis, tad sen jau draugiem.lv nepastāvētu vai būtu izdomājis savadāku pieeju saviem klientiem. Bet tā kā pietiekami daudz cilveku atbalsta viņus ar šo lietu iegadi un vienīgi spēj sūtīt ķēdes vēstules saviem draugiem, lai statistika būtu par velti, nevis atteikties to pasūtīt, tad ta arī paliks.
Var es uztaisīšu parodiju par tavu video 😀
Droši, gaidu! 😀
evers, video labs. tik varēji vēl pieminēt ka nav ķēžu vēstules un pusmilijardu+ lietotājus,
varbūt tos iekļausi part2 video? 😀
draugiem.lvfacebook
Brīnums, ka sociālo portālu jomā Google nedominē ar savu Orkut. Pārsvarā populārs tikai starp Indiešiem un Latīņamerikāņiem, un izskatās, ka Googlei galīgi vienalga, kas ar to portālu notiek, baigais krāms. Tas pats ar otru Googles pabērnu Jaiku.com, izskatās, ka Google pirms Buzz veidošanas, pat bija aizmirsuši, ka reiz ir nopirkuši tādu Jaiku, varbūt būtu labs twitter konkurents sanācis, bet vilcienu nokavēja. 😀
Edit: Ir gan Google orkut.com izveidojuši jaunu versiju ar citu dizainu. Ar latviešu valodā pieejams, bet nu viss tur stipri līdzinās kaltētam sviestam.
ar facebook arī nav malšana
Ja reiz ieminējies ka tautai draugiem.lv ar laiku varētu apnikt (kas jau manāmi notiek), tad kādēļ laikus nepārvākties uz facebook? nav jau uzreiz jādzēšas ārā no draugiem.lv, to var atlikt uz vēlāku laiku. draugu meklēšana nesagādā nekādas problēmas ar automātiskajiem draugu meklētājiem, izmantojot savus skype un gmail lietotāju kontus.
vēl daži plusiņ i bez automātiskās draugu meklēšanas: tagi bildēm, opcija “ieteikt draugus”, detalizēts privacy settings
tiem kas var bažīties, facebookā ir arī latviešu valodas interfeiss.
evers, pēc tā video ko wuu iepriekš bija palaidis tautās es baidos ka šoreiz manas ausis tiešām sāks asiņ ot klausoties viņ a dikcijā un neaprakstāmajās aplamībās..
Es gan pieņemu ka vidējam draugiem.lv lietotājam varētu būt milzīgas grūtības kaut kur pāriet. Piemērs ir mana draudzene, 21 gadi. Kad pirms gada ar viņu iepazinos viņai viss internets balstijās uz divām trim weblapām:
Draugiem.lv, inbox.lv un mango.lv.
Š obrīd gan vinai šis sarakst ir nedaudz palielinājies 🙂
Un tādu ir ļoti daudz. Tas arī ir tas kāpēc man draugiem.lv nepatīk, viņi ir izaudzinājuši veselu dauņu paaudzi.
Uz ātru roku sataisīju, varēja būt labāks, bet doma ir skaidra! 😀 Beigās vēl piemetu officiālo FB rullīti.
Evers ievietoju tavu video draugos un tur tas vakar un šodien rādās pie populārākajiem, 3 -5. Laba diskusija rosinās. ieliku atsauci lai zin no kurienes nāk
Let’s go viral?
Varēs nosmelties idejas, ko izmantot labākā un pilnīgākā video versijā, ja uznāks kādu reizi doma uztaisīt! 🙂
Preses relīzes