Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › draugiem.lv mirst?
Viens komentārs:
Nu jā, šis jau taisīts ,kā antireklāma. Nebrīnīšos ,ja facebook šo ir pasūtījuši.
😀
es jau arī tur visus uzkurināju ne pajokam, bet ja kādam nav slinkums tad ienākat nobalsojat atkal, viņi vienkārši padzēsa balsojumu:
forši būtu ja evers uztaisītu nākamo sēriju.
btw, vēlējos pieminēt ka facebŠkā arī inbox, u.c. paskastītēs var skanēt draugus gluži tā pat kā gmailā.
(turpinu uzskaitīt dažādus faktus priekš ever nākamā video) 🙂
We got viral!
Nav iedvesmas pagaidām, bet varbūt kādu dienu saņemšos! Varbūt kāds talantīgāks aizņemsies ideju un uztaisīs ko labāku 😀 , Wuu sanāktu labi, viņam laba balss ko ierunāt un stils, tikai šaubos vai viņš par šo tēmu taisīs, parodiju solījās taisīt 😀 .
Un arī nav nozīmes vai ir labs vai slikts video, svarīgi ir ka piesaista uzmanību 🙂
Es neesmu reģistrēts nevienā no šiem portāliem..
Man nav īsti tādu intrešu un laika tur būt, jo esmu aizņemts..
Esmu bijis agrāk draugos, bet man apika maksas pakalpojumi un citas viņu «mazās problēmiņas» un aizgāju prom.
Pievienojos pēc trim gadiem Facebook Neko nesaku, ka draugiem ir slikts portāls, taču nedaudz tomēr neapmierinoš..
Jāsaka, ka neviens portāls nevar pastāvēt mūžigi, vnm būs kāds cits, kas paliks padeni citam..
Facebook ir viens no tiem, kas vilina pievienoties, jo tur tomēr ir savas vērtības un t.t.
Draugiem tapēc nav jāmirst nost, bet gan jāpilnveido savas iespējas un t.t.
Š ajā gadijumā draugiem atkāpjās un necenšās neko darīt, zaudē daudz lietotāju..
JÄ€, TAISNĪBA, KA DRAUGIEM prasa MAKSAS PAKALPOJUMUS DADUZ, taču no tā jau tiek daļēji uzturēts portāls..
Mēs esam tie, kas to palīdz turēt pie dzīvības, ja drugiem mirs, nemēģinās neko uzlabot, atjaunot…
Kādu nākotni, lai paredz? Nāvi ? Nē, jo būs vienalga daudz lietotāju, kas dos piekrišanu šim portālam..
Es domāju, ka viņi sāks DOMÄ€T BEIDZOT AR GALVU!
Bet pamazām redzu, īpaši šogad ka cilvēki pāriet.
Bet klientiem kuri lieto weblapas un vēlas tikt atrasti es iesaku lietot kā facebook tā draugiem.
Būtu labāk priecājušies, ka latviešiem ir tāds projekts kā draugiem.lv nevis norējuši savu tautiešu darbu.
Totālas muļķības! Ja tautieši būtu taisījuši nevis peļņas objektu bet tiešām sociālo tīklu, tad nevienam nemaz neienāktu prātā salīdzināt Facebook’u ar draugiem.
Tādēļ, ka tie pidari, kas pumpē naudu no mūsu pašu bērniem (kuri vēl neapzinas ko dara), runā latviski, man būtu viņi jāaizstāv?! Par ko tur ko priecāties?
Tas ir tas pats, kas viens meistars uzcels smuku māju, otrs – šķību suņabūdu, man būs jāatbalsta tas otrais tikai tādēļ, ka viņš ir latvietis? Slima suņa murgi.
Ja Mārupes gurķi maksā 4x dārgāk, kā poļu, man būs jāpērk Latvijas prece? Pat ja oficiāli tika pateikts, ka viņi ir ķīmiski uzaudzēti 2 mēnešu laikā? Aizej iedzer indi.
Ja jau aizrunājamies par latviešu atbalstīšanu, tad patriotisms kā tāds ir vienkārši instruments, ar ko vadīt pūli. Nаhuj man tāds patriotisms, ja mūsu latvietis ne sūda nevar, bet grib par to saņemt desmit reizes vairāk, kā normālā kapitālismā dzīvojošie.
Piemērs – kaut vai šisFB vs. Dr
neko nesajēdzaizver muti
Skatos, diemžēl Notepad arī lēnām parādās bērnudārza pazīmes.
Facebook un Twitter ir sērga, pats nedaudz palietojot sapratu.
Lai vai kas, bet es neesmu tas kas veido bērnudārzu.. 🙂
Atļaušos tikai piezīmēt, ka neiet runa par cenu veidošanos vai ekonomiku – iet runa par latviešu nacionālo alkatību. Un nevajag mācīt man attieksmi pret valsti un tautu, mums skolā māca jau tik daudz, ka nelabi paliek.
P.S. Ak jā, parasti bērnudārzu piemin tie, kam šī tēma ir tuva. Tas ir, kas vēl nav izauguši līdz pokemoniem. Nu vismaz attīstības ziņā.
Preses relīzes