Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › draugiem.lv mirst?
Widnwos vS. Mac
DRAUGIEM vS. FACEBOOK
This video has been removed due to terms of use violation.
Man profilā skaidri un gaiši redzams, ka tas nav saistīts ar kautkādiem autortiesību pārkāpumiem (dziesma/facebook reklāmas klips beigās) , bet pārkāpts kāds cits noteikumu punkts, diez kāds gan?
vaitad draugi tik ļoti sastresojās dēļ neliela video? diezzin vai tu viņ u iemesliem vari oponēt un video atgriezt?
Draugiem.lv ieeju katru dienu, paskatos bildes albumos cilvēkiem, ielienu domubiedru grupā, kaut kādu hohmu ierakstu dienasgrāmatā, apsveicu kādu dzimšanas vai vārda dienā. Nekas īpašs tais draugos nav, bet nu tomēŠ— interesanti ir tik un tā.
P.S.
Ferma jau apnika 😀 kādu mēnesi atpakaļ.
Zem kuras valsts tad šie ir paslēpušies?
This video has been removed due to terms of use violation.
Tavā video tak fona bija populāra dziesma.
izredzētais, man viņš no pc sen ir izmēzts, jaunu netaisīšu 😀
Vispār jāgaida ko Google piedāvās ar “Google Me” , šamie esot secinājuši, ka sūda (Orkut.com) bakstīšana nekam neder un tas tikai patīk brazīliešiem, neskatoties uz to, ka tur ir gan latviešu valoda, gan visādas citas. Cepšot jaunu. Ja izdosies šis pasaules pārņemšanas plāna solis, tad internets, kā sociālā vide piederēs lielajai Iluminātu rokai, tviteris tik kautko pīkstēs vēl.
evers, man arī vienu video savulaik nobloķēja, atceros ka tur varēja rakstīt sūdzību ka tas ir nobloķēts nevietā & prasīt tā video atbloķēšanu. kā arī ne mūzika, nedz arī reklāmas rullītis nav iegansts video bloķēšanai, kā jau pats teici – mūziku var aizstāt ar klusumu, bet ar reklāmām ir pilna youtube, kādēļ gan tieši šai reklāmai būtu jāizraisa tāda reakcija?
Preses relīzes