Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Dream OS
Slimi, ja Tu vienkārši vēlies te uzrīkot zīmēšanas pulciņu.
Un vispār mazliet tērēts jautājums. Ar trešo softu palīdzību GUI var izmainīt pēc sirds patikas. Tik tālu no oriģināla, ka pats Geits nepazīs.
Apsveicami, ja Tu būvē pats savu OS, un smel idejas priekš GUI.
Slimi, ja Tu vienkārši vēlies te uzrīkot zīmēšanas pulciņu.
Un vispār mazliet tērēts jautājums. Ar trešo softu palīdzību GUI var izmainīt pēc sirds patikas. Tik tālu no oriģināla, ka pats Geits nepazīs.
Stfu, Rico, tu vispār lasiji ko rakstiju? 😀 Jadod tač zīmuļa dīdītājiem iespēja radoši izpausties, ja vēlas protams. Interesanti redzēt, kādas domas gala lietotājiem, kas labāk patiktu. Jā, un vispar – japiebeidz šitais vienreiz, tas ka esmu sis-admins nenozimē ka katru dienu līdz 3 naktī kompilēju kerneli. Tas ir Queenz darbs…
Kaut kur maniju video, iekš nāktones parka vienā raidījumā rādija ieskatu nākotnē, vot nu tur gan tas UI bija perfekts. Mēģināšu atrast video, tas izsaka visu, uz ko vajadzētu tiekties, uzzimēt ir viens, sakodēt ir pavisam kas cits.
Sitais?
[youtube]
Darba kompim vajag maksimāli primitīvu GUI.
Uzskatu, ka GNOMEi ir gandrīz ideāls interfeiss. Neko mainīt nevajadzētu (Tiem, kas tankā – Maza bildīte (ārzemes)
No Windows var minēt XP klasisko tēmu (bilde
Ja prasās, kas niknāks, tad KDE 3.5 (bildīte
Izklaides centriem, gan ir jābūt maksimāli “nošpaktelētiem”.
Windows Media Center izskats ir ļoti veiksmīgs (visi open-source MEDIA centri virzās uz līdzīgu izskatu). Maza bildīte (ārzemes).
Interesants varētu būt Apple MAC 3D nākotnes desktops (Stilizēta bilde
KDE4.0 ir ar pamatīgu potenciālu, bet normālam daba procesam neko lietderīgu nepiedāvā, līdz ar to tas nonāk “izklaides” un pokemonu sadaļā 😀 (tankisti aplūko bildīti
P.S.
Pasaulē jau ir milzīgs klāsts ar interfeisiem. Atliek tikai izvēlēties.
UnderV a ko domā apvienot nevarētu? TB Š pakteli ar Clean look 😉 Man piemeram patīk strādāt pie izskatīga un patikama, krasaina deska, darbs raitāk iet uz priekšu 😉
Apvienot varētu, bet tad obligāti jābūt settingiem – “nahrenizācija” un “pokemonizācija” 😀 . Nedrīkst pieļaut, ka datoru nevarēs lietot bez “ūber” videokartes ar 3D akselerāciju un izvēloties kādu opciju, jāskatās 30min garos efektos.
Par piemēru var minēt KDE 4.0, kurš būtiski atšķiras no 3.5, bet vairs nav nopietni lietojams. Ja abus šos projektus apvienotu un ar viena iestatījuma palīdzību varētu pārslēgties, tad būtu ideāls softs. Taču dzīvē nekas nav ideāls un, diemžēl, arī nebūs.
Nedrīkt “špaktelēt” un “tīrīt” uz vienas virsmas vienlaicīgi – tas nav nopietni 😀
Man piemeram patīk strādāt pie izskatīga un patikama, krasaina deska, darbs raitāk iet uz priekšu 😉
es visu laiku domaaju, ka darba procesaa desktopu nemaz neredz!
ak es mulkjis…
turpmaak darbaa tikai uz desktopu skatiisjos! drosji vien darbs tik raiti ritees!!!
Man piemeram patīk strādāt pie izskatīga un patikama, krasaina deska, darbs raitāk iet uz priekšu 😉
es visu laiku domaaju, ka darba procesaa desktopu nemaz neredz!
ak es mulkjis…
turpmaak darbaa tikai uz desktopu skatiisjos! drosji vien darbs tik raiti ritees!!!
Neparspilē… Taskbars arī skaitās. Un pasaki vēl ka darba laikā ne reizi neatver savu desku? 🙂
Preses relīzes