Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Drīz glabāsim mobilos datus uz Google Drive
Kaut kas līdzīgs jau šobrīd eksistē Google Docs servisā. Kaut arī tā īstā nozīme ir failu pievienošana dokumentiem, failu tipu ierobežojumi ir atcelti kopš 2010. gada, un 1 GB limita robežās daudzi to izmanto datu glabāšanai.
Tagad plānots sinhronizāciju izdalīt atsevišķā pakalpojumā, kā arī izveidot programmas ērtam darbam no Android un iOS vidēm. Mākoņserviss palīdzēs atslogot mobilo ierīču atmiņas kartes, palīdzēs kopīgot datus ar citiem – pēc būtības tas būs lielāka apjoma un iespēju Dropbox ekvivalents.
Papildus Google Drive nozīme ir integrācija ar Chrome OS – tas paaugstinās šīs OS vērtību patērētāju acīs.
Un ieteiktu atmest paranoju.
plankingu
msh
Pusķieģeli es nelietoju, par cik klucijas man nekad nav patikušas, par pirmo mobi es to izmantoju tikai tad, kad nekā cita labāka nav bijis pie rokas, tb 2009. gadā, nu man ir lieli M55 krājumi un pusķieģelis kaut kur mētājas 🙂 Inbox mail es drīzāk nelietoju nevis lietoju, pamatā es lietoju foto, bet pastkasti reizēm iztīru, ja nu atnāk kaut kas svarīgs, tā man atsūta īsziņu, ko tā gmail havaja nespēj. Nevienu neuzskatu par dumju, bet bariņu cilvēku par slimiem – tā aizraušanās ar visādiem jauniem, apšaubāmiem draņķiem, kas patiesībā ir ēsma patērētājiem ir kaut kāda stulba slimība cilvēkiem, kam nav ko darīt – es personīgi labprāt apcirptu manu ikdienišķo datorlietošanas laiku uz minūtēm lai nenoslogotu savu prātu ar visādām muļķībām, diemžēl nav sakarīgas alternatīvas pie kastes pavadītajam laikam…
kā gan man ir izdevies uzlikt, ka par katru jauno e-pastu gmailā atnāk īsziņa? 😀
Kāpēc tiešam tu muldi par lietām kuras nesaproti, neesi mēģinājis.