Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Droīda gļuks (gmail) Samsung GALAXY S
Viss sākās ar to, ka ciemos atbrauca draugs, kurš tiko paņēmis Samsung GALAXY S.
Telefons jau smuks, viegls, funkcionāls, bet rādās ļoti “debīla” situācija.
Skatos uz desktopa stāv gmail aplikācija, domāju, vo, jānotestē, kā izpaužās mailu lasīšana caur telefonu. Hops, savadu visus account datus, un tieku iekšā, viss smuki parādās, aparāts sasinhronizējās ar gmail. Nu kad beidzu darboties, domāju, ka vajadzētu izlogoties laukā no sava gmail konta, bet tavu brīnumu.
NAV TÄ€DU OPCIJU
Izrakājos visādi, nav, nav nedz sign out, nedz arī delete account. Parakņājoties pa forumiem, vienīgais veids, kā to var nodzēst ir atjaunot telefona rūpnīcas režīmus.
Tas taču ir tik neforši. Un ja padomājam, kas notiek, ja es paņemu čoma telefonu, ielīst savā mailā, vai arī ja es to aparātiņu nozaudēju, jebkurš tad var tikt iekšā manā mailā un tikt klāt pie visiem maniem svarīgajiem datiem.
Otrs risinājums ir pašam gmail kontam nomainīt paroli.
Kas jums sakāms šajā sakarā?
Android lietošanai vispār ir brīvprātīgi obligāti jāizveido Google konts, kas tiks piesaistīts trubai. Bez ielogošanās savā Google kontā nevar lietot, piem., oficiālo Android Market.
Bet ja kkads samsun razhojums nemaceshu teikt.
1.atblokee telefonu lai vars nospekot taa ekraanu
2. ej uz telefona kontakti, jeb nospied klausuliiti un tad contakti
3. videjais taustins kas izsauc menu un tur panem acconts
4. pie google uzspied un deaktivize visus setingus….
5. hip hop uraa, esi izlogojies…
6. aizej uz virtuve un atver ledusksapi
7. panem ko rijamu plus vienu alinu
8. iesledz velreiz telefonu un atkarto lai paliek smadzenu atminaa kaut kas.
9. sās spelet angrybirds
10. p;ec cetru stundu mociisanas sas savaa bardakaa mekleet kur pie velna ir usb kabelis un laadeetaajas
..man nenoņem, jo ir tikai VIENS konts pievienots 🙂 un arī ļoti labi, ka nenoņem!
PS. nav jālien svešos telefonos!
Preses relīzes