Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Drošība: «botnet» tīklu jaudas pārspēj superdatorus
Pietiek vienkārši ar admin acc visu laiku rubīt CS un viss gatavs. Vislabāk ir instalēt no kreisiem torrentiem vilktu CS, kurš jau ir inficēts, un pēc tam dabūt drazu spēlējot sterveros, kuri tev piedāvā nokačāt to, šito un drazu.
Un kas gan cits tas ir, ja ne līkas rokas? Kādēļ mana kaste ir tīra, nenoliedzu ka esmu kaislīgs P2P jūzeris, bet mana sistēma ir tīra.
Man jau ar liekas ka nav manā windowsā nekā, jo pārsvarā viņu nelietoju. Bet 100% drošs tu nevari būt! Visvairāk tracina ka Windows ļauj inficēt pašas os failus, bet limited user tracina ārā! Kāpēc nevar būt ka Ubuntu ievadi paroli un darīts.
Kāpēc nevar būt ka Ubuntu ievadi paroli un darīts.
Un kā vēl var, win vistai un jaunākiem tas ļoti smuki strādā.
Tur tā lieta. Ja visu pērk legālu, tad problēmas krieni mazāk. Nopērc Windows, Office, antivirusu, spēles iekš Steam un problēmu nekādu.
muļķības, ja lietotājam smadzeņu nav no legālām lietām jēgas nebūs nekādas.
aciimredzot taapeec, ka tu esi par stulbu lai izmantotu “run as” funkciju…
+1 😀
Tur tā lieta. Ja visu pērk legālu, tad problēmas krieni mazāk. Nopērc Windows, Office, antivirusu, spēles iekš Steam un problēmu nekādu.
Tantei, kura neko citu izņemot Firefox un Skype nelieto, uzliec Linux un vina gribot nesačakarēs 😀
Nafig man to vajag es labāk ik pēc pus gada pārinstalēju windu un miers…
Nafig man to vajag es labāk ik pēc pus gada pārinstalēju windu un miers…
Īpatnējs gadījums! 😀
Bieži vien tiek paturēti veci un nevajadzīgi faili + nafig vajag compability mode kā tādu? Labāk lai to var novilkt kā papildus eksru- kam vajag, tam būs ms-dos vai Win9x kompability paka, kam nevaajg, tam nebūs.
Pārskenēju visu ar Eset Smart Security 4, hijackthis un cureit – neko neatrada. Tas nozīmē, ka man nav vīrusi vai tomēr ir kādi vēl apslēptāki par tiem, kas man nav atrasti?
Vai ta nozīmē, ka man taisnas rokas?
Tagad tu legāli drīksti piedalīties “Taisnās Rokas 2009”
Esmu iemācījis dažiem vecāka gadagājuma cilvēkiem neinstalēt visu, ko ierauga internetā.. žēl, ka savai muterītei man to vēl neizdodas iestāstīt.. 😀 torrentos mazās spēlītes velk, ka šņakst vien.. tagad man pagaidām topā ir AVG Internet security.. uzliku un nu jau kādus divus mēnešus ir miers (nē.. kompis darbojās ātri.. tik visu drazu noķer un nahrenizē uzreiz.. ) bet ar ne visu.. ja vien varētu apvienot AVG IS ar Malwarebytes – būtu miers beidzot!
Preses relīzes