Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Drošība: Dr. Web plēšas ar Kaspersky
sandbox
Vispirms dr. Web inženieri ielādēja “smilšu kastē” FAR failu menedžeri. Pēc tam tīmeklī tika sameklēti 4 visniknākie
Otrā eksperimentā tika mēģināts veikt izmaiņas failsistēmā Green Zone ietvaros. Parastās darbības ar failiem nekādi neietekmēja sistēmas darbību. Bet mainot faila sintaksi ar tīkla redirektora palīdzību (to parasti dara Win32.Ntldrbot tipa vīrusi), bija iespējams izkļūt ārpus “smilškastes” un nograut
Pēc visa šī Kaspersky administrācija apvainoja dr. Web nomelnošanā
Kas atliek mums? Nekas cits, kā tikai izdarīt secinājumus un paļauties uz savu roku taisnumu…
Kad vairs nav ko teikt,tad parasti lieto vārdu “nomelnošana.”
Labi vēl,ka atzina-neviens AV nav pilnīgi drošs un nemēģināja pēc inerces iestāstīt,ka KAV tāds ir vienīgais. 🙂
No Dr. Web puses man patīk noderīgais AV-toolis CureIt! 🙂
Pats lietoju NOD32, lielākā daļa vīrusu netiek cauri! 🙂
lielākā daļa vīrusu netiek cauri! 🙂
Un to zini, jo….?
lielākā daļa vīrusu netiek cauri! 🙂
Un to zini, jo….?
Padomā ka es to varētu zināt… 🙁
Pats lietoju NOD32, lielākā daļa vīrusu netiek cauri! 🙂
Nopērku FUD cryptery & binderi, paņemu jaunāko softu, sabindoju ar vīrusu, palaizu netā… Tev šis softs liekas vajadzīgs, tu novelc, paladi uzinstalē, bet NOD neko nesaka, jo fails ir bijis kriptēts, un antivīrus viņu neķers, un tu esi veiksmīgi inficēts.
Rekur vel viens pēc manām domām KA triks, kā iebiedēt tautu!
kasjmarskis ir paceelis galvinju :>
uzdrosjinaasjos apgalvot, ka es ar sjo produktu grupu esmu paziistams kaadus gadus 12….
ko var teikt – smagaaku, gruutaak konfigureejamu un paranoiskaaku softu gruuti iedomaaties… vieniigais konkurents vareetu buut panda un drusciit zemaakaa klasee nortons.
vai tiesjaam kaadam veel ir jaaizskaidro tiikla marketinga triki, ar kuriem tiek ieguuts pole position?! O_O
un, mierinaajumam, no pasjrociigi iedarbinaata NORMAALI rakstiita ljaundabiigaa koda NEGLAABS neviens antiviiruss, mhhh
jamie kriit pirmie :>
par drwebu un jamaa cureit var teikt tikai to labaako.
Ja nepīkst vispār, ka ir vīrusi, tad tas ir slikti! Jo vajag vismaz vienu reizi mēnesī iepīkstēties, ka tava datora porti tiek skeneti un meklēti caurumi. Ir ļoti daudz drazas, kura tiek iešūta jau zagtajā programmatūrā un OS (pārsvarā Microsoft). Viss jau ir iešūts sistēma un bloķe AV
Ko nu, viss skrienu nopirkt Kasperski varbūt pīkstēs!
Š odien man sieva jautā “Kad sarkanā lampiņa mirgo datora korpusa (hdd diode) tad uzbrūk vīrusi?”
Pat jūzerim, kas tik kautko i-netā padara un torrentus kačā, ar sakarīgu provaideri nebūs viegli kautko saķert. 🙂
Bet man avira vispār labi ja 1 mēnesī iepīkstas. kur tad ir tie virusi Gakh 😀
tur, kur ir ifreims uz kādu browsera exploitu.
Preses relīzes