Drošs INEL dators darbam un spēlēm

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Drošs INEL dators darbam un spēlēm

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Anonīms
    Neaktīvs

Ko varētu uzlabot un izmainīt šādai datora komplektācijai lai tas būtu drošs sīkiem darbiem ar bezmaksas programmām, internetam un lai ar to varētu spēlēt pašas jaunākās spēles uz maximāliem, ar maximāmu izšķirtspēju 1920×1080 un spēles iestatījumiem?

MANS DATEKS PASŠªTĪJUMA GROZS

Mans monitors Samsung Class 350, 24″.

Anonīms
    Neaktīvs

No Dateks’ā esošajiem šitais laikam ir labākais > Cooler Master HYPER 612s, vispār jau labprāt liktu šādu Arctic Cooler Freezer XTREME Rev. 2. M79 var nopirkt diezgan lēti https://m79.lv/Arctic-Cooling-Freezer-Xtreme-Rev-2-UCACO-P0900-CSB01_80115.html.

Kas par vainu rakstīklim?

Anonīms
    Neaktīvs

Vairāk interesē videokartes, procesora, m-plates un barošanas bloka saderība uin vai var ko uzlabot?

nevertell
    Participant

Jā, derēs. Kautgan Corsair CS bloki neesot tie labākie, bet pats labāk pameklē atsauksmes par konkrēto modeli.

Enīvej, ja neklokosi, neņem z68 un i5-2500k. Ja klokosi, paņem kārtīgu kūleri, par kādiem 30 latiem, lai vismaz kluss būtu.

Paskaties tiek, vai tavā budžetā neierakstās 6950 reference modelis kāds, tam var viegli ieslēgt atpakaļ rūpnīcā izslēgtos kodolus. Visād-citād gan šī 560ti ir laba karte, tik cik zinu iekš t-prime.lv tā ir par kādiem padsmit latiem lētāka.

Atmiņu gan vari droši ņemt lētāku. Nu nacher nevajag tev viņu krutu, spīdīgu. Tikpat ātri tev dators strādās arī ar 1333-cl9. Spēlēm gan patiktu vairāk cl7 vai zemākas aiztures, bet to tā pat nevar just, ieguvums parasti ir tikai 5% max spēlēs, kuras jau strādā virs 80 fps.

Anonīms
    Neaktīvs

Atvaino, pašlaik hokejs T R T D !

nevertell
    Participant

Coherency is my second chihuahua.

Anonīms
    Neaktīvs

Ja Corsiar nav labs, kuru no barošanas bokiem tad lai lieku, Cooler Master, Chieftec, OCZ?

No videokartēm gribu kādu no GeForce kartēm, liekas ka vina no pirmajām divām ir jābūt labai https://www.dateks.lv/cenas/25.php.

Klokot netaisos.

Anonīms
    Neaktīvs

Baroklis ir labs, sliktas atsauksmes nav atrastas.

Neessmu 100% pārliecināts vai videokarte un CPU cooleris šajā komplektācija[/url][/color] ir labākā izvēle, par papildus cooleri vispār neko nezinu, vajadzīgs vai nē? Galvenais lai kastē nekas nekarst!

Iespējams neprecīzi uzrakstīju kādiem nolūkiem komplektēju datoru, geimeris neesmu un spēles spēlēju brīvajā laikā, pareizi vienmēr cenšos pirkt pēc geimeru domām labākās.

1. Battlefield 3 (1291)

2. Call of Duty: Modern Warfare 3 (1224)

3. Crysis 2 (319)

4. Rage (112)

5. Gears of War 3 (73)

Baigais
    Participant

Ja netaisies klokot tad šī būs pietiekami jaudīga sistēma, lai tev viss ietu. https://ejuz.lv/uptlo

Anonīms
    Neaktīvs

Vai mātes plati var kādu citu ieteikt, Tavai ir tikai divi RAM sloti, es ņemšu tikai ar 4 RAM slotiem.

Baigais
    Participant

https://ejuz.lv/imnr4 Lūk ieliku plati ar 4 ram slotiem, lai gan vairāk par jau dotajiem 8gb tev noteikti vēl ilgi nevajadzēs, bet ja arī kaut kad vajadzēs, tad visa sistēma būs novecojusi.

Anonīms
    Neaktīvs

Paldies par mātes maiņu un komplektāciju.

Videokrte ir dārga un laba, bet vai es kādreiz spēšu izmantot visu tās jaudu es šaubos. Diemžēl redzu ka Tava piedāvātā videokarte priekš manis ir neracionāls pirkums. GF GTX560 Ti ir pietiekoši jaudīgas priekš manām prasībām, varbūt var kādu no šitām?

Baigais
    Participant

Tavā linkā ir visas dateks.lv videokartes, ja domā parasto GTX 560 Ti ņemt tad tā pati Msi TwinForzr versija būs ļoti laba. GTX560Ti 448 man neliekas kā neracionāls pirkums, jo ja domā savu datoru nodrošināt spēlēm uz kādiem 3~4 gadiem, tad šī turēs vēl pietiekami visu šo laiku, kamēr parastā GTX560Ti jau pēc gadiem diviem nevilks uz maksimālo (manas domas). Protams, izvēle tava un kā jau teicu GTX 560 Ti šobrīd ir laba izvēle.

Anonīms
    Neaktīvs

Kas zin kādas spēles būs pēc 3-4 gadiem un vai Asus GeForce GTX560 Ti 448 būs pietiekoši jaudīga, turklāt pēc 3-4 gadiem varbūt jau dators būs pensionārs.

Baigais
    Participant

Arī iespējams.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā