Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › DuBsteP▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬
Tādēļ katram cilvekam ir savas domas par mūziku, kā arī dzīves stilu. Daudziem šis konkrētais mūzikas stils var likties pilnīgs mēsls, bet tāpat kā daudziem viņs nepatīk, tā arī daudziem viņs patīk. Tādēl iztiksim bez liekiem kometāriem, kā piemēram – kā tādu ateju var klausīties utt…
Lūk arī pāris video materiāli:
Š ī dziesma ir viena no pašiem pirmsākumiem manā dubstep vēsturē.
[youtube]
Kā jau redzams esmu iecienījis Skrillex!
[youtube]
[youtube]
[youtube]
Š ī dziesma vienkārī iekrita sirdī.
[youtube]
Kā arī latviešu DubStep izpildītāji un mixētāji:
[youtube]
No 1:10min vnk ideāli
[youtube]
[youtube]
Ja jāspriež pēc šajā tofikā iemestajiem gabaliem – ļoti truls žanrs. Transu vēl noteiktos apstākļos/garastāvokļos vēl var paklausīties, bet šito labākajā gadījumā lai veicinātu miegu, sliktākajā gadījumā lai maitātu garastāvokli. Tad jau labāk pa eiropas sūdu staciju skanošos dziesmu šancētāju gabalus pa tēmu “nepareizas orientācijas vīriešu dzimuma pārstāvji saldām balstiņām/vieglas uzvedības sievietes
Un tofika autors rada aizdomu par pokemonismu:
1) DuBsteP un nevis vienkārši dubstep 😀
2) Kā var uz kaut ko tādu pāriet
1) Kāda tev starpība kā es to rakstu? Ja kas raksta veids piesaista cilveku uzmanībi kā redzu tevi tas ir piesaistijis, tākā mans mērķis ir panākts!
2)Jā es paralēli pārgāju, un vēljoprojām klausos Rock, metal utt. bet pārsvarā dubstep, kas tev atkarībā ir žoproks utt? Varbūt tavās acīs esmu POKEMONS, bet tas mani gluži netraucē 😉
“Ja jāspriež pēc šajā tofikā iemestajiem gabaliem – ļoti truls žanrs.” nespried, tiešām 🙂
Klausos kādus divus gadus laikam, paralēli ar alt.rock, nu.metal un dnb
Ja kādam interesē padziļināt sev jau zināmo, vai iepatīkas, kāds no manis minētājiem, tad droši pm
P.S. Kāpēc pie atbildēm nav neitrāla varianta? Atkal… tikai balts, vai tikai melns. 🙂
Kas kkur psihene bankrotējusi ?
P.S. Varēji jau tomēr atbildēt, kāpēc atbilžu variantos tikai jā vai nē… un nav neitrāla novērtējuma iespēju.
Kaut vai tas, ka SKrillex’am ar dubstep vienīgā kopīgā iezīme ir +/- 140 BPM :>
[youtube]
[youtube]
[youtube]
Modestep, Nero utt. arī jau izmalti caur mainstream
Visvairāk šokē, ka pastalniekam patīk. Likās normāls čalis, kuram patīk metāls/roks, bet ja šito vēl noliek vienā pauktiņā, tad WTF?!?!
Vijolniekam vienīgajam kaut kas +/- sakarīgs, kaut gan vietām spēlē līki.
Un kādi šie neitrālie varianti būtu?
ir jā tev patiīk šī stila mūzika( protams ne visi gabali) bet tieši no šī žandra
vai nē nepatīk!
Sirdij tuvākais ir nu metāls, jau kādus gadus 10.
P.S. Man šī stila mūzika neizraisa nedz patiku, nedz nepatiku.
Mūsdienās katrs otrais cilvēks zin, kas ir DuBsteP tādēļ nemaz lieki nekaidrošu!
1. Veici pētījumu, ka tik droši apgalvo?
2. Es laikam tad esmu pirmais cilvēks, tāpēc lūdzu paskaidro, kas ir “DuBsteP”?
[youtube]
Preses relīzes