Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Duraku mafijas kardināli
Ar sūdainu mietu…
Ušakovs neprot latviski runāt labāk par slaveno Afgāņu puiku – lamuvārdi un zema valodas prasme. Atšķirība tā, ka Afgāņu puika tik daudz iemācījās pa pāris mēnešiem, bet Ušakovs pa visu savu mūžu Latvijā. Vispār tracina šitie Latvijas krievi, kas strādā valdībā, bet runāt nav iemācījušies, somālieši lai atbrauc uz Latviju un iemācās zolīdi runāt pa dažiem mēnešiem. Necieņa…izbanot tādus no valsts!
P.S Saku tīri objektīvi, bez nacionālā naida kurināšanas.
Esmu pārliecināts, ka kaut kur pirtī šie kungi lieto ne tādus mīļvārdiņus vien, bet domes sēdē mikrofonu un kameru aplenkumā? Ja tā ir taisnība, tad jāpievienojas Ä¢.V. Kristovska aicinājumam šiem kungiem steidzami vākties prom brīvprātīgi (kamēr nav par vēlu). Un ne jau par lamāšanos, bet par ekstrēmu stulbumu!
Ja tā ir taisnība, tad jāpievienojas G.V. Kristovska aicinājumam šiem kungiem vākties prom brīvprātīgi
viņš nu būtu pēdējais, kurš to darītu…
okupants…
viņš izdarīs saavu darbu un izveidos PSRS v2
tur bez Ušakova ir visādi – Rīgas Dome: smieklīgs video
Pff..vēl viens uzskatāmais caurums kur aiziet mūsu nodokļu nauda, viņš tak ir pālī.
[youtube]
mani tā lamāšanās uztrauc mazāk kā neziņ a par ko tiek balsots.
par pilnvarām parakstīt Eiropas pilsētu mēru paktu.
kas tas ir?
huj viņ u zin!
mērkaķi pie stūres, dulburu bars!
Kas, es tagad Fortranā vairs nedrīkstēšu rakstīt, jo kādam puritānim tas liksies nepieņemami?
Stāsts jau nav par lamuvārdiem, stāsts ir par valsts nozagšanu… a kādā valodā viņi runā – man poxuj.
Man ar pohuj. Ko čukst pa kluso ?
Vajag skaļi mikrofonā : “Nu,ko bļe – sākam sēdi.” Tautas priekštāvji taču.Nafig kautrēties ?
Vajag skaļi mikrofonā : “Nu,ko bļe – mo4ījam bazar4iku?.”
Ar to es gribēju teikt, ka atbilstoši savam stāvoklim ir jāievēro kaut kādas normas.
Preses relīzes