Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Duraku mafijas kardināli
Par tēmu…
Nelaimigie ezeli,blin es nesaprotu,te vis Lv ir galigaja pakala,man liekas ka Afganistana ir labaak! 😀
bļaģ… pats valkā pērļu kaklarotu un ‘draudzējas’ ar šleseru, bet citus sauc par pedarastiem…
Brisj gulēt!
Sjodien ar vienu aci skruuveejot kaarteejo spraagoni, skatiijos zinjas un man ljoti labi patika teksts, ka sjaadiem dalbajobiem (atljausjos piepuskjot citaatu :>) ir jaatkaapjaas no amata, un itseviskji kaa viens vecis teica – politikji nedriikst nolaisties liidz sabiedriibas padibenju liimenim! sjajaa gadiijumaa es akcenteesju fraazi “sabiedriibas padibenes” tiesji ne jau uz lamuvaardiem, bet uz kopainu – pie iesleegta mikrofona sjitaa dirst vasku, turklaat veel uzskataami paraadot savu nekompetenci! (ir saprotami to sleept – tas ir kauns par sevi) :> tie, kas te bravuuriigi un ar lepnumu saka, ka tagad atbalstiis usjaakovu un vinja personiigo suteneru sjleseru, ejiet nosjaujieties! juus sevi, nodzertaas smadzenju paliekas, esat pieraadiijusji, kaa liidzveertiigus moraali atpalikusjus kropljus :>
latvija nav pakaljaa, mees joprojam dziivojam, un dirsaa ir tikai politika – tikai deelj taa, ka tiek pieljauta sjaada patvalja, ielaizjot paliigskolas teicamniekus, lielajos kreeslos. :> par spiiti tam, prieks veel, ka satversmes tiesa ir ar galvu domaajosji, un pienjeema to leemumu par pensijaam.
topika autoram silti iesaku nomainiiit teemas virsrakstu uz citu – nejauc ieksjaa visu valsti, ja vircaa grimst tikai politika! tikai no taas vien nesastaav visa Latvija. :>
attieciibaa uz “ko tas maina?”, rakstiiju ar domu, ka kaads tomeer to izlasot varbuut arii apdomaasies, un beigs akli fanot par taam nejeedziibaam, kas notiek muusu politikaa. kaa arii, es veelreiz saku – “This is Latvia” nav piemeerots virsraksts sjai teemai. taa ir kaarteejaa njirgaasjanaas par muusu naaciju, noraadot tikai uz vienu mazu melnu punktu visaa muusu valstii – kas ir politika. lai kaunaas tie, kas deelj deputaatiem nomelno valsti.
Ja uz žurnālista jautājumu……., Ušakovs atbid-Tu…
Preses relīzes