Duraku mafijas kardināli

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Duraku mafijas kardināli

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 32 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Evers
    Participant

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7hpRyrWVmvc[/youtube]

Par tēmu…

Kon
    Participant

rATRIJS par šitādu mata “mākslu” ātri vien skaistāks paliktu 😀

reGative
    Participant

Kad mana mātulīte izdzirdēja to pa TV, viņa sāka tā rēkt… 😀

andz4
    Participant

Kroplu banda,naudas suceju bars…etc Dirsa tos akstus,pa purnu sadot ja uz ielas satikt…etc

Nelaimigie ezeli,blin es nesaprotu,te vis Lv ir galigaja pakala,man liekas ka Afganistana ir labaak! 😀

WerNeo
    Participant

andz4. Brisj uz tvnetu!

Jaunzems
    Participant

bļaģ… pats valkā pērļu kaklarotu un ‘draudzējas’ ar šleseru, bet citus sauc par pedarastiem…

WerNeo
    Participant

Jaunzems wrote:

bļaģ… pats valkā pērļu kaklarotu un ‘draudzējas’ ar šleseru, bet citus sauc par pedarastiem…

Brisj gulēt!

Mr.Death
    Participant

Mhhhhhh, mlje, ielogojos tikai deelj taa, lai atbildeetu kretiiniem :>

Sjodien ar vienu aci skruuveejot kaarteejo spraagoni, skatiijos zinjas un man ljoti labi patika teksts, ka sjaadiem dalbajobiem (atljausjos piepuskjot citaatu :>) ir jaatkaapjaas no amata, un itseviskji kaa viens vecis teica – politikji nedriikst nolaisties liidz sabiedriibas padibenju liimenim! sjajaa gadiijumaa es akcenteesju fraazi “sabiedriibas padibenes” tiesji ne jau uz lamuvaardiem, bet uz kopainu – pie iesleegta mikrofona sjitaa dirst vasku, turklaat veel uzskataami paraadot savu nekompetenci! (ir saprotami to sleept – tas ir kauns par sevi) :> tie, kas te bravuuriigi un ar lepnumu saka, ka tagad atbalstiis usjaakovu un vinja personiigo suteneru sjleseru, ejiet nosjaujieties! juus sevi, nodzertaas smadzenju paliekas, esat pieraadiijusji, kaa liidzveertiigus moraali atpalikusjus kropljus :>

latvija nav pakaljaa, mees joprojam dziivojam, un dirsaa ir tikai politika – tikai deelj taa, ka tiek pieljauta sjaada patvalja, ielaizjot paliigskolas teicamniekus, lielajos kreeslos. :> par spiiti tam, prieks veel, ka satversmes tiesa ir ar galvu domaajosji, un pienjeema to leemumu par pensijaam.

topika autoram silti iesaku nomainiiit teemas virsrakstu uz citu – nejauc ieksjaa visu valsti, ja vircaa grimst tikai politika! tikai no taas vien nesastaav visa Latvija. :>

WerNeo
    Participant

Mr.Death. Un? Ko tavs naida pilnais teksts maina? Vieglāk palika?

Mr.Death
    Participant

kur tu te saskati naidu? es tikai ar dazjiem tautiskiem epitetiem, pamatoti izteicu kritiku saturosju savu personiigo viedokli! :> naida nav!

attieciibaa uz “ko tas maina?”, rakstiiju ar domu, ka kaads tomeer to izlasot varbuut arii apdomaasies, un beigs akli fanot par taam nejeedziibaam, kas notiek muusu politikaa. kaa arii, es veelreiz saku – “This is Latvia” nav piemeerots virsraksts sjai teemai. taa ir kaarteejaa njirgaasjanaas par muusu naaciju, noraadot tikai uz vienu mazu melnu punktu visaa muusu valstii – kas ir politika. lai kaunaas tie, kas deelj deputaatiem nomelno valsti.

Evers
    Participant

Mr. Death, tas bij domāts, kā kārtējais neskaitāmais melnais punkts. Bet nu labi, nomainīju, lai nepārprot kāds.

zhagis
    Participant

Vajadzēja šā vakara TV 5 paskatīties.

Ja uz žurnālista jautājumu……., Ušakovs atbid-Tu…

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 32 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā