Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › Dzeltenās kurpes, fui, izsaukumzīmes!
Atnesa 2 datorus (dažādi lietotāji) – portatīvais un stacionārais. Neejot internets. Cerēju, ka būs parastā nelaime, ka tīkla karte atslēgta (atspējota) – disabled.
Skatos vadības panelī, tīkla savienojumos – tukšs, nav neviena Local Area Connection!
ŠŒ, gudri cilvēki, atinstalējuši draiverus tīkla kartēm.
Eju Device Manager lūkoties.
ŠŒ, problēma – zem Network adapers čupa ar izsaukuma zīmēm. Tātad neko nav atinstalējuši. Kaut kas trakāks un anapi..tiskāks.
Direct Parallel
Nvidia nforce networking controller
…..
WAN Miniport (LZIP)
WAN Miniport (PPPOE)
WAN Miniport (PPTP)
Tīkla kartei draiveru atinstalēšana un uzlikšana neko nelīdz.
Paziņojums
Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be
corrupted or missing. (Code 39)
Portābli tiku galā – tā kā tas jau gadiem bija pied… ar visu ko, pārinstalēju no nulles.
Stacionāro es ar zinu kā tikšu galā – no pagājušā gada ir atstāts “spoks” – Windows kopija no Norton Ghost.
Nu iesakiet gudrās galviņas. kas tas ir, pietiks aliņus strēbt
tiikleni nomainiit? :>
nesen bija negaisi, tiiklene var buut izbliesta. nu un portatiivajam drosji ka tcp/ip steks bija nokosts
katraa zinjaa es panjemtu citu tiikleni un apskatiitos vai iet.
starp citu – es ceru, ka live sisteemu tu jau esi piestarteejis un paarliecinaajies vai dzelzis straadaa/nestraadaa
parasti es to daru pirmaam kaartaam :>
Portābli tiku galā – tā kā tas jau gadiem bija pied… ar visu ko, pārinstalēju no nulles.
Tam tīkla karte darbojas bez problēmām, tā ka tas nebūs no pērkona.
P.S. Antivīrusus – Avira, Dr.Web izlaidu cauri, nekas īpašs neatradās. MalwareBytes Antimalware, AdAware, Spybot arī neko nelīdz, atrodās sīkumi, bet nelabojas izsaukumzīmju problēma.
man sjajaa pasaulee vairs nekas neliekas diivains.
Tam es piekrītu. Bet drīz būs vēl lielākas dīvainības, kam vajadzēs pierast.
Vakar tieši tādu pašu atnesa. Pāris reader_s.exe un user.exe ģenerējas no dīvaina nosaukuma failiem Startup un vēl šāda tāda draza, AV nokauts, pilns skapis dzeltenām kurpēm.
Nebija laika un noskaņojuma sīkumos iedziļināties, SystemRestore problēmas atrisināja.
gan jau driiz buus 😀
paldies par info
Preses relīzes