Apsveicu, būsu laikam ministru prezidents savā nākotnē.
Tā kā nesaprotu, ko nozīmē “dzēst” – ko man jādzēš, tā arī nav paskaidrots, bet, ja tik izmisīga rīcība, ka visi posti ir jāizmaina uz vienu vienīgu vārdu “dzēst”, tad to arī izdarīju – izdzēsu tavu profilu!
Un man ir vienalga, kas tu arī nebūtu – trusis, mopsis, buldogs vai kā tagad šādus subjektus sauc, ja redzēšu, kad vēl kāds sabojā šādi visu tēmu, kad pazūd tēmai da jebkāds saturs, tad piemeklēs līdzīgs liktenis.
P.S. Es jau arī savam namsaimniekam saku, ka man jumts tek, bet tad, kad viņš beidzot ir sazvanāms, tikmēr man jau 3 kaimiņi zem manis ir sūdzējušies, ka es speciāli uz viņiem visus ūdeņus gāžu, turklāt man jau vairs nekāda sakara, jo man jau visi pierādījumi novākti 🙂
njaa, un viņš gribēja parādīt sevi no labās puses… es jau zināju, ka tā nenotiks! 😛 😀 😀
reGative: lol. Tu gan esi sevi pierādījis no labās puses.. 🙂
Snorx
Neviens neaizliedz pielabot savu teikto (varbūt atrasta kļūda, papildināt screenshotus vai tekstuālo bāzi). Bez tam, ja ir pamodies nākošā rītā ar smagām galvassāpēm un atvēris savu iemīļoto saiti (protams, notepad.lv), un ieraudzījis tur savus darbus, tad vienkārši var arī atvainoties (domāju, ka tauta sapratīs).
Nu ja nemāk saturēt sevi, tad pats vainīgs…
😀
Mopsis mēģināja braukt virsū Līdakam, pie kam visai pastulbā veidā.
Preses relīzes