Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Dzēsta tēma par Fastlink un Streamnet
Labdien !
Jūs varat izdzēst sekojošu tēmu, kas ir Jūsu portālā jo tā ir cieņas un goda
aizskaroša.
Lūgums izdzēst doto tēmu pēc iespējas ātrāk !
Paldies !
—
Nu tad secinājumus izdaram paši 😀
lparameters cieņa, gods
if isnull(cieņa) and isnull(gods)
return err_mess(“Not possible to complete operation”)
endif
…
…
secinaajumi ir taadi :>
Notepad izrādījies vieglāk ietekmējams 🙂
Bet saglābt, kas noplūdis internetā – tas vispār ir tikpat kā izvilkt Lohnesas briesmoni aiz pautiem no tā ezera 😀
Mēs, kā lielākais un solīdākais LV IT portāls, protams, respektējam IT kolēģu vēlmes 🙂
TokRa – tev nav taisnība! Nevajag tāpat vien blamēt pakalpojumu sniedzējus. Tagad ir krīze, un darba nav. Tomēr šais servisos strādā dzīvi cilvēki, kas saņem algu, un dažas ģimenes ir paēdušas.
Ja tev ir informācija, ka fastlink un streamnet pakalpojumi ir slikti (vai tiek veikta klientu krāpšana) – tad ir citādi. Info studijā ja ir!
samurajs
Humors ir, ka līdz šim par tiem zīmoliem nekad nebiju dzirdējusi. Vispār neko nezinu par tiem pateikt. Ja man tiktu palūgts cilvēcīgi, bez “nelikumīguma” izcelšanas un spiešanas, arī būtu izņemusi. Jo cilvēcīgi es visu saprotu un kakerus datorlaužus neatbalstu.
Bet no otras puse +1 samurajam
secinaajumi ir taadi :>
Paldies dievam, tas ir ko verts 😀
esmu noguleejis pasaules galu?
iemet aci manaa graustaa :> tur ir saglabaatas skaistas ainavas no taveejaa pasaules gala :>
samurajs, kaa var neblameet tos, kas ir blameejami? :> tu gribi teikt, ka ir normaali, piedaavaat ahuuni drosjus tiikla pakalpojumus, ja vinju lapas ir cauri kaa mani kaajaas uzvilktie sieri? :>
tagad iedziljinaajos. lieki izdzeesaat!
1.kaart ja pie manis veerstos sjaadaa visuzjeeliigi atljaujosji paveelosjaa tonii kaa
[q]Jūs varat izdzēst sekojošu tēmu, kas ir Jūsu portālā jo tā ir cieņas un goda
aizskaroša.[/q]
, es taalaak nelasot pasuutiitu veikt defekaaciju.
2.kaart tur nav NEKAA cienju un godu aizskarosja. profesionaalo liimeni gan tas noraada :>
ps. kaadu meenesi atpakalj tika parauta uz desas jelgavas kaktu kantora net-expert.lv lapele :> kaads kjeeries klaat? vai stulbaakais latvijas kakeris sasniedzis jaunu attiistiibas spiraales vijumu? :>
bet jaukaakais ir tas, ka ar “netekspertiem” ir ciesji saistiits visu muusu cieniitais un godaatais makbetons :> un ne jau ar uzlauzsjanu, mhhhh
sveiciens, tev, liikroci :>
Preses relīzes