Dzīve pēc nāves 2 – dvēseles virtualizācija

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Dzīve pēc nāves 2 – dvēseles virtualizācija

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 30 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    ob1
    Participant

Es pie tā strādāju. Nelaime tāda, ka ar finansējumu pašvaki, būtu jau sen uztaisījis.

Nezinu, ko jūs tur saucat par “dvēseli”… es to sauktu par personības kopiju. Nu un nav jau obligāti jādzīvo uz servakiem, var tak piemeistaror arī ķermeni.

Datu apjoms nav liels, bet tas ir organizēts savādāk nekā kompjos. Pārsvarā infa ir saitēs, ko ar van-Š…ūmana arhitektūru ir draņķīgi aprakstīt. Vai nu jāgaida uz kvantu kompjiem, vai arī jābūvē jauna arhitektūra uz esošās (silīcija) bāzes.

😀

Evers
    Participant

shb- , bet kur paliek sevis apzināšanās? Pēc tavas teorijas cilvēki ir bioloģiski roboti ar mākslīgo intelektu.

ob1
    Participant

Informācija nav matērija… vismaz fizikālā izpratnē. Tāpēc tā neko nesver.

ob1
    Participant

Evers wrote:

shb- , bet kur paliek sevis apzināšanās? Pēc tavas teorijas cilvēki ir bioloģiski roboti ar mākslīgo intelektu.

Sevis apzināšana nav problēma – pāris papildus procedūras jāpieraksta.

Crow
    Participant

TavaMaate wrote:

Pēc 22,9 progresīviem pakāpieniem tā diemžēl apgāž ne tikai šo postulātu bet veselu fizikas likumu kravu ar vezumu. 🙂

Nosauc kaut vienu :lala:

Evers
    Participant

ob1 wrote:

Sevis apzināšana nav problēma – pāris papildus procedūras jāpieraksta.

Tā tāpat nebūs reāla sevis apzināšana, vienkārši bioloģiskais robots pratīs apgalvot: “es sevi apzinos” , bet patiesībā viņš sevi neapzināsies ne vella. 🙂

nevertell
    Participant

Mjā, ja jau dators var būt pašapzinīgs, tad es domāju, ka, lai iemācītu pats sev, ka tu esi tā kaste uz plaukta nevis ķermenis tai blakus, vajadzētu nevis brutāli pārkopēt sevi kastē, bet gan “paplašināt” sevi no sākuma. Sasprausties kopā un pārbaudīt, kas kā. Tā kautkā laikam…

root
    Participant

Crow wrote:

Nosauc kaut vienu :lala:

Laika kontīniuma teorēma piemēram. Ja gaismas ātrums nav absolūtais maksimums, tas nozīmē ka pie gaismas ātruma masa nebūs bezgalīga un laiks nebūs nulle. Vismaz ne tradicionālajā izpratnē. Vai esi pazīstams ar teoriju par laika un telpas nepārtrauktību?

aoma
    Participant

Interesanti daži izteikumi 😀

katrā ziņā šī ir tēma, par kuru var diskutēt gandrīz mūžīgi, jo taustāmu pierādījumu, ka dvēsele eksistē un pēc nāves kaut kur ceļo vai atdzimst, nav un nebūs 🙂

p.s. un nestrīdaties ar cilvēku, kas piedzīvojis gan klīnisko nāvi, gan arī komā pabijis (ne tajā, ko mēs visi tik labi zinām :D)

nevertell
    Participant

aoma wrote:

p.s. un nestrīdaties ar cilvēku, kas piedzīvojis gan klīnisko nāvi, gan arī komā pabijis (ne tajā, ko mēs visi tik labi zinām :D)

Es jau cerēju dabūt veto tiesības.

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 30 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā