Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Dzīve pēc nāves 2 – dvēseles virtualizācija
Nezinu, ko jūs tur saucat par “dvēseli”… es to sauktu par personības kopiju. Nu un nav jau obligāti jādzīvo uz servakiem, var tak piemeistaror arī ķermeni.
Datu apjoms nav liels, bet tas ir organizēts savādāk nekā kompjos. Pārsvarā infa ir saitēs, ko ar van-Š…ūmana arhitektūru ir draņķīgi aprakstīt. Vai nu jāgaida uz kvantu kompjiem, vai arī jābūvē jauna arhitektūra uz esošās (silīcija) bāzes.
😀
shb- , bet kur paliek sevis apzināšanās? Pēc tavas teorijas cilvēki ir bioloģiski roboti ar mākslīgo intelektu.
Sevis apzināšana nav problēma – pāris papildus procedūras jāpieraksta.
Pēc 22,9 progresīviem pakāpieniem tā diemžēl apgāž ne tikai šo postulātu bet veselu fizikas likumu kravu ar vezumu. 🙂
Nosauc kaut vienu
Sevis apzināšana nav problēma – pāris papildus procedūras jāpieraksta.
Tā tāpat nebūs reāla sevis apzināšana, vienkārši bioloģiskais robots pratīs apgalvot: “es sevi apzinos” , bet patiesībā viņš sevi neapzināsies ne vella. 🙂
Nosauc kaut vienu
Laika kontīniuma teorēma piemēram. Ja gaismas ātrums nav absolūtais maksimums, tas nozīmē ka pie gaismas ātruma masa nebūs bezgalīga un laiks nebūs nulle. Vismaz ne tradicionālajā izpratnē. Vai esi pazīstams ar teoriju par laika un telpas nepārtrauktību?
katrā ziņā šī ir tēma, par kuru var diskutēt gandrīz mūžīgi, jo taustāmu pierādījumu, ka dvēsele eksistē un pēc nāves kaut kur ceļo vai atdzimst, nav un nebūs 🙂
p.s. un nestrīdaties ar cilvēku, kas piedzīvojis gan klīnisko nāvi, gan arī komā pabijis (ne tajā, ko mēs visi tik labi zinām :D)
p.s. un nestrīdaties ar cilvēku, kas piedzīvojis gan klīnisko nāvi, gan arī komā pabijis (ne tajā, ko mēs visi tik labi zinām :D)
Es jau cerēju dabūt veto tiesības.
Preses relīzes