Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › E-cigarete
Elektriskā cigarete.
Pats arī lietoju un var atsmēķēties tieši tāpat kā no parastajām cigaretēm un turklāt var ietaupīt pamatīgu summu!
Lietošana atmaksājās jau 1,5,2 mēnešos un var smēķēt kur vien vēlies un nav jāuztraucās par smakām.
Interesentiem rakstīt uz e-mailu:
Š ī prieka cena ir tikai 52ls :money:
[youtube]
atpīpēties
Un tikai nepārprotiet es nepārdodu lietotas, 😀 bet gan jaunas ar visu iepakojumu utt.
Un ietaupīt reāli sanāk…
Smēķēšanas atmešanas efficiency šādi ~ 10%, pēc oficiālās statistikas.
Vispār sūda rallā, līdz šim 40% pīpātāju atmeta ar Champix ripām, bet tagad šo ripu lietotāji sākuši kārties un mesties zem vilciena
Vislabāk – nesākt vispār, jo atmest gandrīz nereāli.
Tad nu tā, tā prece kas man ir:Dūmi ir tvaiks kas rodās griežoties motoriņam. Manējās elektriskās cigaretes ir no Vācijas, bet tās kuras redzēju mājas lapā no Ķīnas.
Komplektā ietilpst:
Elektriskā cigarete
Litija baterija – 2 gab.
Lādētājs
Katridži – bez nikotina 3 gab.
Katridži – ar nikotīnu 4 gab.
Un vēl mājas lapā rakstīts, ka nav nekāda kaitīguma no šīm cigaretēm- tā viss arī nav, tajā ir nikotīns, bet ir arī kārtridži kuros nav, bet tad toties nav tas vēlemais efekts ko gaida no šīs e-cigaretes.
Vēl kādi jautājumi?
Vienīgais, ko viņi uzsvēra bija tas, ka nav zināms cik tad īsti nekaitīgas ir tās cigaretes. Jo nekas mākslīgs nav nekaitīgs.
Un nav jau arī tā, ka nav nekaitīga, atradu lasāmvielu kur ir teiks, ka ieelpots tiek arī nikotīns jo tas ir nikotīna kārtridžos
Bet es pa bloku maksāju £25.
tātad par vienu paciņu Tu maksā 1,14 ls 😀 nu es neteikšu, ka tas ir daudz lētāk kā pie mums.
Un kas tur ir ar to bloku? 25£? Vai tās būtu domātas mārciņas? Ja, jā tad Tu pārmaksā par katru paciņu vismaz latu 🙂
Tām e-cigaretēm viens kārtridžs maksā 0,50ls un viņš ir līdzvērtīgs 2-3. cigarešu paciņām, rēķini nu pats 😉
Preses relīzes