Ē. Šmits par viltus profiliem G+ sociālajā tīklā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Ē. Šmits par viltus profiliem G+ sociālajā tīklā

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Bijušais Googles CEO Ēriks Š mits (Eric Schmidt), kurš patreiz ieņem direktoru padomes priekšsēdētāja posteni, izteicis savu viedokli par lietotāju identifikāciju sociālajos portālos, un konkrēti – Google+.

Daudzi ir neapmierināti, ka Googles sociālajā tīklā nevar reģistrēties ar anonīmiem datiem, kā lielākajā daļā interneta vietņu pierasts. Tāpat jūtama neapmierinātība ar viltus profilu banošanu.

Š ai sakarā Ēriks Š mits, atbildot uz žurnālista jautājumiem, paskaidroja, ka Google+ nav tikai sociālais portāls, bet sava veida identifikācijas dienests. Google nākotnē izlaidīs jaunus produktus, kuros arī turpinās šāda veida identifikāciju pēc reālā vārda/uzvārda.

Uz jautājumu, ko darīt cilvēkiem, kuri neparko nevēlas norādīt reālos vārdus, Š mits atbildēja, ka anonimitātes cienītājiem jāatceras, ka pievienošanās Google+ ir absolūti brīvprātīga. Bez tam, ja cilvēks nevēlas norādīt savus datus kaut kādu iemeslu dēļ (piemēram, jūtas apdraudēts) – tad tādam sociālajos tīklos vispār nav ko meklēt.

Eksperti gan uzskata, ka šāda veida personalizācijai gan ir vēl arī cits mērķis – bez absolūti individualizēta interneta meklētāja katrs lietotājs saņems arī maksimāli personalizētas reklāmas piedevas.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_2e351d31_1.jpg[/img]

Mashable

Arcis
    Participant

Manuprāt tas ir apsveicami, kādi ir google+ administrācijas uzskati par mistiskiem un neīstiem profiliem ar svešiem vārdiem. Esmu pilnībā par šādu pieeju, jo nu tas ir absurts kā vienmēr rodās visādi Bili Geitsi un Britnijas Spīrsas vairākos eksemplāros! 😀 🙂 Un kur nu vēl visi šie izdomātie tīņu vārdi ar segvārdiem “Sexy girl un bad boy u.c.” tie vienkārši iespārda! 😀

Bet nu, protams, ir arī tādi portāli, kur šī īstā vārda un uzvārda nepieciešamība ir pilnībā lieka, taču manuprāt google+ tik tiešām nav viens no tiem!

usins
    Participant

Bet man jau netraucēs pilnībā pielāgota reklāma priekš manīm, jo tad daduz kas lieks netiks rādīts. Man pat tas patiktu, ka man vairs nereklamēs viagru un peņa pagarināšanu :D:D:D

Arcis
    Participant

Vot labi teikts! 😀 😀 😀 Pilnībā Tev pievienojos arī šai ziņā! 🙂

msh
    Participant

Tiks gan. Kā gan lai iestāsta gūglim lai rāda tikai liepājas šrotu reklāmas un vēl varbūt tele2 zelta zives akcijas? 😀

Evers
    Participant

Ēriks Š mits ber zelta vārdus! 🙂 Visi lubraki var skriet ar galvu sienā, būs viens tīrs, zolīds portāls, ar reklāmām, kas man varbūt tiešām varētu interesēt un bez visādiem ākstiem.

garaisezis
    Participant

kāds var paskaidrot kā tajaa google+ var kaadam veestuli nosuutiit?!!!

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?