Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Efektīva metode cīņā pret kinofilmu zagšanu
Lai arī izmaksas šim projektam ir nelielas, ir divas pasākumu bremzējošas lietas: ar šo sistēmu jāapgādā absolūti visi nozīmīgie kinoteātri visā pasaulē – vismaz tie, kuros notiek pirmizrādes. Un otrs – jāizdomā, kā novērst “draugu būšanu”, jo pretpirātisma ierīci galu galā var vienkārši izslēgt.
CAMRipus skatīties vispār ir mazohisms. Es labāk gaidu DVDRip līdz riebumam un varbūt i nesagaidu beigās, nekā skatos CAM.
Pilnībā piekrītu.
Tiem, kam širmī kautkas neštimmē un nevar sagaidīt filmu DVD/DVDRip kvalitātē un skatās filmas tajā perversi briesmīgajā kvalitātē, ar steigu ir jāiet ārstēties pie profesionāliem japāņu psihoterapeitiem (ar trulu katanu izgriezīs no smadzenēm šķībos neironus ) 😀 Ä€ un jāiet ir Divreiz (kā d_l saka)
Tā, ka manās acīs metodes effektivitāte ir zem absolūtās nulles 😀
Savā ziņā ir gan labi, mazāk maisīsies failapmaiņas vietnēs tie krāmi pa kājām! Kā arī ķertajiem varbūt veselība atgriezīsies. 🙂
Es pat nedaudz piraatismu noveltu uz to, ka daudz jaunaas filmas eiropaa nonaak ar lielu nokaveeshanos. Pie manis, UK, dazhas labas filmas kinoteaatros paraadaas tikai peec pusgada, kad jenkji jau DVD drukaa.
Beigaas, apkaros kinozaales, tjersies tauta pie pashaam kinolentaam, buus mazliet kapeikas jaaiegulda, bet piraati beigaas tikai vinnees. Es pat labaak atljautu taisiit CAM ripus, lai jau tiek, tapat lielaakai daljai i skaidrs ka bojevikus vai zvaigzhnju karus nevar pastiities skriinerii… .
piekrītu Curtis, bet ne visiem ir platas trubas, lieli cietņi un dzelži, kas spēj atskaņot HD. – Priekš tiem BlueRay Rip’i – sver ap 2GB un kvalitāte ar manāmi labāka par DVDRip. Ja ekrāns mazāks par 20″ Wide, tad arī DVDRip’iem nav ne vainas.
Nevis ekrāna izmēram, bet gan pikseļu daudzumam ir nozīme.
Un jā, hd ir laba lieta, ja uzņemts ar attiecīgo aparatūru. mans kompis pavelk tādu prieku, un tiešām ir baudāmāks pat uz portatīvā, jo dabasskati filmās apliek ļoti skaisti un var redzēt mazāko sīkumu. Kad nav ko darīt, un gribas baudīt labu attēla kvalitāti ieeju apple.com/trailers un iečekoju kādu treileri hd kvalitātē.. 😀
Es ar no DVDRip cenšos izvairīties. Vai nu HD, vai neko.
kamēr BR aparāti un to šaibas ir daŠ—gi, tikmēr personīgi palikšu pie tiem pašiem dvdrip un dvd
Preses relīzes