Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Egles zagšana :D
Paaris video noskatiijos, kur bija paarkaarpums? Tas ka chalis meegjinaaja paarmest strikji paari kokam?
Juus *** esat, nekas vairaak. Juusveidiigie jau pamaniijaas izniicinaat veertiigus kokus.
Juus ziemassveetkos seezhat bez egliites?
Tie videoklipi ir juusu provokaacija, lai ti uztaisiitu aiziotaazhu, tas ar viss. Ieskrien sienaa, nee, eglee. Varbuut peec tam kaads donors jums iedos peleekaas shuuninjas, iipashi biologjijas novirzienaa.
Visumaa, ejat seezhat stuurii un izdomaajat kaut ko labaaku, nee jautraaku.
latvieti, tavas pūles te kautko ieskaidrot ir pilnīgi bezcerīgas, vai Tev tiešām ir pa pilno brīva laika un centies izskalot smadzenes te? Neviens nav tāds auns, lai tevi klausītu.
Labāk neatbildi uz manu postu, ja tu to izdarīsi, tad es uzreiz došos uz tuvāko mežu zāģet tev par prieku egles
egliisju izcirsjana uz ziemassveetkiem ir suuds saliidzinot ar to, cik lielaa daudzumaa tiek nocirsti koki, lai apkurinaatu kaut vai paaris pecjkas savaa lauku maajelee, rudens un ziemas periodaa.
Es arī par to cenšos piedomāt. [Par to, ka vareetu izgudrot jaunu un ekonomisku, kaa arii ekologjisku veidu, kaa apsildiit maaju – teiksim straadaat pie taa, lai peetiitu iespeejamo izdevumu samazinaasjanu kaut uz tiem pasjiem elektriskajiem sildiitaajiem.]
Atvaino, ka piesējos eglēm, man arī intresē tas, ko tu tur pieminēji.
lDomāju, ka pietiekami esi savas domas pateicis, tāpēc es negribu vairs te jaukties iekšā un ko skaidroties.
Vis mums ir skaidrs.
Jautājumi vai iebildumi ? Raksti PV.
Bet normāla akcija, lats par egli.no Annels eglēm, pirku tur pagājušogad, glītas, bet dārgas.
Pilnībā piekrītu foxim.
Preses relīzes