Egles zagšana :D

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Egles zagšana :D

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 34 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    grisha
    Participant

Un kas ir KMC?

Paaris video noskatiijos, kur bija paarkaarpums? Tas ka chalis meegjinaaja paarmest strikji paari kokam?

Juus *** esat, nekas vairaak. Juusveidiigie jau pamaniijaas izniicinaat veertiigus kokus.

Juus ziemassveetkos seezhat bez egliites?

Tie videoklipi ir juusu provokaacija, lai ti uztaisiitu aiziotaazhu, tas ar viss. Ieskrien sienaa, nee, eglee. Varbuut peec tam kaads donors jums iedos peleekaas shuuninjas, iipashi biologjijas novirzienaa.

Visumaa, ejat seezhat stuurii un izdomaajat kaut ko labaaku, nee jautraaku.

/Iztiksim, lūdzu, bez personīgiem apvainojumiem – savu viedokli ir iespējams izteikt arī pavisam kulturāli, ja mazliet pacenšas. Paldies! /KristoZ/

gangstalv
    Participant

“Sniegi sniga putināja, ļaudis prātu retināja…” :lala:

latvieti, tavas pūles te kautko ieskaidrot ir pilnīgi bezcerīgas, vai Tev tiešām ir pa pilno brīva laika un centies izskalot smadzenes te? Neviens nav tāds auns, lai tevi klausītu.

Labāk neatbildi uz manu postu, ja tu to izdarīsi, tad es uzreiz došos uz tuvāko mežu zāģet tev par prieku egles :devil:

nevertell
    Participant

Man tā šķiet, ka kāds te nav lietas kursā. Latvijā ir viena no visaugstākajām mežainībām eiropā. Kopš pirmā pasaules kara mežu daudzums mums ir tikai palielinājies. Mēs tos potenciālos kokmateriālus tikai pūdējam, nevis izmantojam. Es neesmu PAR nekādu masveida koku izciršanu, bet mežš ir dabai visdraudzīgākais tad, kad tas aug. Tā pat ir ar kokmateriālu kvalitāti, neviens neies cirst puspuvušus un slimus kokus, lai no tiem vēlāk mēbeles taisītu.

Mr.Death
    Participant

kad nav ko dariit suns laiza kuli, bet cilveeki nodarbojaas ar siikaam, nevienu neintereseejosjaam mulkjiibaam – saak gudrot suudu (atvainojos). :> kuru rausta kaut kaadi video ar nieka egli, ja tajaa pasjaa laikaa, tu, sveetais dabas braali latvieti, vareetu izgudrot jaunu un ekonomisku, kaa arii ekologjisku veidu, kaa apsildiit maaju – teiksim straadaat pie taa, lai peetiitu iespeejamo izdevumu samazinaasjanu kaut uz tiem pasjiem elektriskajiem sildiitaajiem. Otra globaala meeroga probleema ir taa, ka daudzi no cilvjiem joprojaam nezin objekta, kas nosaukts par “Miskaste” noziimi, taadeejaadi mezji un piepilseetas pljavas tiek piedirsti ar sadziives atkritumiem. Kaapeec gan nesaorganizeet grupu, neuzcept Eiropas projektu, un saakt lokalizeet sjiis vietas, izveidot kaut vai lokaalu piesaarnjojuma karti un tad aktiivi kustinaat savas smadzenes pie taa, kaa panaakt to, lai mezju piedrazosjana nenotiktu?

egliisju izcirsjana uz ziemassveetkiem ir suuds saliidzinot ar to, cik lielaa daudzumaa tiek nocirsti koki, lai apkurinaatu kaut vai paaris pecjkas savaa lauku maajelee, rudens un ziemas periodaa.

Rustyscrew
    Participant

Latvieši neko nejēdz šajā sakarā tikai aizbrauc uz ārzemēm un paskatās, pēc kāda laika zazogas naudiņu un tik sāk taisīt tādus projektus un līdz ar to arī neks tālāk nenotiek.. = Nauda izmesta, projekts netiek taisīts, jo vnk tādi esam.

Es arī par to cenšos piedomāt. [Par to, ka vareetu izgudrot jaunu un ekonomisku, kaa arii ekologjisku veidu, kaa apsildiit maaju – teiksim straadaat pie taa, lai peetiitu iespeejamo izdevumu samazinaasjanu kaut uz tiem pasjiem elektriskajiem sildiitaajiem.]

Atvaino, ka piesējos eglēm, man arī intresē tas, ko tu tur pieminēji.

lDomāju, ka pietiekami esi savas domas pateicis, tāpēc es negribu vairs te jaukties iekšā un ko skaidroties.

Vis mums ir skaidrs.

Jautājumi vai iebildumi ? Raksti PV.

1,5 intelekta
    Participant

Laika atskaite nezodzegli.lv ir beigusies. Ziniet, kas tas izrādījās? Mola akcija, ka iepērkoties pa 100 ls, iespējams nopirkt tur eglīti par 1 ls.

Evers
    Participant

Pfff, nožēlojami.

Kon
    Participant

Kādēļ?

Evers
    Participant

Jo viņi paši tad ir tās egles “nozaguši”. 😀

chandler
    Participant

Cik nu nozaguši..neviena egle video jau netika nozagta līdz galam 😀

Bet normāla akcija, lats par egli.no Annels eglēm, pirku tur pagājušogad, glītas, bet dārgas.

Foxsk8
    Participant

Kurš idiņš pērk egli. Ehh… Nekas nevar būt labāks, kā kopīgi ar mazajiem iebrist mežā, un izvēlēties to krāšņāko un smukāko eglīti.

chandler
    Participant

Ne jau visiem mežs pie mājām. ja nav normāls transports, tad nezinu gan, vai man gribētos ar egli kratīties sabiedriskajā. Vieglāk aiziet uz piemājas bodi un nopirkt. Un ja Molā var dabūt par 1 ls, tad nekāds baigais robs makā nav.

aoma
    Participant

Man nav īsti skaidrs, kāpēc uz bruģa nepietiek ar centrā novietoto eglīti? Birģermeistars tak parūpējies visu jūsu nabadziņu vietā 😀

Pilnībā piekrītu foxim.

Rustyscrew
    Participant

Laba reklāma, taču neko labu tās saturā es nesaskatiju. 🙂

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 34 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā