Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Eiropa grib kontrolēt bitkoinus
Katram skaidrs, ka šādi bitkoinu kontrolēt nav iespējams. Jaunie likumi varētu skart tikai tos kriptovalūtu maiņas punktus, kas atrodas ES teritorijā. Pa to laiku Ķīna iet radikālāku ceļu un vasarā vienkārši slēdza galvenos apmaiņas punktus. Sākumā šāda rīcība izraisīja nelielu paniku, bet tirgotāji un valūtu spekulanti tam ātri pielāgojās.
Vai kaut kas izdosies Eiropā – to var apšaubīt. Tāpat kā ar skaidro naudu kriminālie elementi un teroristi vienkārši noies pagrīdē. Sakarā ar likviditātes trūkumu bitkoina kurss kļūs neizdevīgāks, toties finanšu operācijas joprojām paliks anonīmas.
1/3 no saraktajiem esot pazaudeeti no lietotaaju macinjiem, hakeru uzbrukumi, dzelzhu kljuumes utt.
Ap IOTA tagad daudz runas iet, daudzkur saka, ka IOTA ir naakotne, ir kas atkal saka ka shtrunts uz kocinja vien tur ir, bet nu kautkas jauns un origjinaals peec idejas tas ir, druscinj esmu ieguldiijis joka peec paskatiities kas notiek. 🙂
Domaaju, ka tagad daudzi nozheelo, taapat kaa es, ka Bitcoina saakumaa, neieguldiija tajaa toreiz tik stipri shaubiigajaa pasaakumaa kaut 100 eirikus, tagad buutu pie pusotra miljona kabataa 😀
Preses relīzes