Ekrāna matrica

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio Ekrāna matrica

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    richX
    Participant

Sveiki!

Tātad, ir portatīvais Acer tm8331-723g32n LCD (LED) versija. kāds varētu palīdzēt atrast, kur šim nopirkt ekrāna matricu? Ieteicams būtu interneta veikals (ārzemju / vietējais), kur pa saprātīgu summu to varētu pasūtīt (labi būtu, ja tas būtu zināms (pārbaudīts) izplatītājs).

eziitis
    Participant

Pārsvarā šādas lietas esmu ņēmis iekš ma1.lv, pagaidām nav bijušas problēmas. Nepieciešams sazināties individuāli ar viņiem !

garaisezis
    Participant

ja jau led, tad paskaties, varbūt tās ir nobeigušās. Kaut gan diezin vai… ebay paskaties, jeb no paša ražotāja nopērc. Acer support kaut kur bija arī kontakt informācija. Vismaz planšetei jaunu bateriju dabūju no viņiem.

richX
    Participant

Par tiem LED nezinu, bet galvenā problēma ir tā, ka šķidrais kristāls ir pašķīdis pa visu ekrānu…

Draudzenei gadījās negadījums un pieliekot ārkārtīgi minimālu piepūli pārspieda ekrānam vienu malu

Ebay biju pētījis. Vai nu es neprotu vairs meklēt, bet man tā arī neizdevās atrast ekrānu tieši šim modelim.

APOC
    Participant

Vajadzētu derēt jebkurai Acer tm8331 matricai ar 40 pin konektoru. Ir gan matētas, gan glancētas.

Ebay Acer TM8331

richX
    Participant

esi drošs? vienkārši negribētos pasūtīt 50 Ls vērtu stikla gabalu, kas tā i mētāsies stūrī, jo tupa nederēs

APOC
    Participant

Jā. Ja nederēs, uzraksti PM un atdošu naudu.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā