Sākumlapa › Forumi › Software › Pārlūkprogrammas › Eksperimenti ar Firefox uz RAMdiska
Starp citu – pie tā servisa ir pierakstīts – “This service cannot be stopped”. Ko tas varētu nozīmēt?
oho, katei servisus “apkopsjana” un “eest gatavosjana” atsleedzi? :>
“Starp citu – pie tā servisa ir pierakstīts – “This service cannot be stopped”. Ko tas varētu nozīmēt?” to arii noziimee – ka nevar atsleegt :>
To hamelion browseri paskatījos. Ir labs, tikai problēmas ar bookmarkiem, paņemšos vēl, gan jau var atrisināt.
Tā paziņai nejauši palīdzēju atklāt, ka bērns basto stundas. 🙂 Viņš atnes man kompi ar defektu: “vakar vakarā viss vēl strādāja čiki puki, šovakar – nē, met errorus n-tos!” Nu un pirms ķēros pie randomizētas problēmas meklēšanas, palasīju “žurnālu”. Skatos, tad un tad… 10:36 nokrešo tas un tas. Tā arī paziņoju, saku, ka nav gluži bez iemesla, bet gan šodien pat iemesls bijis tikos un tikos. 🙂 Š im acis platas… sāka kratīt informāciju no bērniem… Vainīgais atradās – bastoja stundas un blēņojās pie tēva datora. 🙂
Ä€… un jā.. Ob1, 4-tajam gigabaitam nav nozīmes uz 32, jo tur nenotiek vispār žurnalēšana.
Un failu sistēmai nav nekāds sakars ar event log, ja neskaita, ka log faili glabājas uz diska.
WerNeo, 4-tajam gigabaitam ir nozīme, ja izmanto šo:
Un failu sistēmai nav nekāds sakars ar event log, ja neskaita, ka log faili glabājas uz diska.
Ir gan sakars. 🙂 Sorre, bet negribas tagad meklēt kaut ko, lai kaut kam kaut ko pierādītu. 🙂
[youtube]
😀
Hmm, ja pieliktu vairāk basus, jaunatnei varētu būt jauns hits …
Pamēģināju izslēgt EventLog servisu. Viss it kā iet, bet kompis startējas daudz lēnāk. Interneta plašumos tauta saka, ka šo servisu atslēgt nevajadzētu, jo var dabūt problēmas… Kādam ir papildus infa par šo?
bet nekādu ātruma uzlabošanos neredzu kā startēja vidēji 4 sekundēs tā startē, vienīgi patīkami dzirdēt ka cietais disks tā nedūc palaižot Firefox, WEB lapas arī atverās tikpat ātri
kā agrāk (internets man 100 MB)
Man gan ir “Vista” pie rokas, uztaisīšu eksperimentu. Kā ātrāk, ar vai bez event log. 🙂
P.S. Ēm. Nu gan esam vakar parunājuši 😀
Preses relīzes