Sākumlapa › Forumi › Software › Pārlūkprogrammas › Eksperimenti ar Firefox uz RAMdiska
(pseido)Profesor, ramdiskā jānes nevis pats FF, bet tā cache…
Ar ieslēgtu Windows Event log (+Task Scheduler), Vistas starts man bija 40s, bez – 30s. 10s starpība.. hmm
Lai nu kā, saviem kompjiem es šo servisu neslēdzu ārā, bet tiem, kam to točna nevajadzēs, slēdzu.
Nezinu ko tur stāsta tā tauta, bet mana pieredze rāda, ka problēmu nav nekādu. 🙂 Un tagad tīri pat vai iepatikās savas vistas startēšanās laiks (10s starpību nu nekādi negaidīju). Atstāšu izslēgtu un skatīšos, vai vabolītes nelīdīs ārā. Par tām gan dziļi šaubos, jo jau uz XP tādas nenovēroju.
Augstāk ir divi mani komentāri kur es skaidri un gaiši rakstu ka cache uz ram disku pārnesu,
jeb tu ko domā.
Raksta ko mēs šeit apspriežam tēma ir “eksperimenti ar Firefox uz RAMdiska” nevis cache
pārnešana uz RAMdiska un tad es ar attiecīgi arī ekserimentēju
nav pie rokas xp un negribas restarteeties lai apskatiitu :>
iisti neatceros, kaa to servisu sauc.
Nu par portatīvumu jāmaksā.
Meiģināju uzinstalēt kā tu saki īsto FF uz ramdiska bet nezin kapēc nesanāk
pa katru cenu instalējas uz C diska, nu cūcība.
Starp citu ob1 vai tu nezina kā no ff noinstalēt nevajadzīgus plaginus tādus kā
Adobe Akrobat plaginu( jo ir Foxit) un real plejer utt. lai atvieglotuFF
P.S. īsto FF neinstalēju uz Ramdiska, to laižu no cietņa.
par googli protams nenovērtējams padoms tikai es jau tur meklēju bet visi padomi ko atradu angļu valodā man to grūti iztulkot, cerēju ka kāds to tāpat šeit pateiks, nu nāksies pašam ņemties
esot vēl ātrāks, tūlīt pameiģināšu
no saakuma sevi taa pozicioneeja par ff guru….
man tev ieteikums – lai nebuutu jaatinstalee nevajadziigie plugini, vienkaarsji neinstalee tos :>
Protams man ar tevi ir zināms naids, bet tas nenozīmē ka vari te rakstīt visādas muļķības.
Manis minētais plagins( nejaukt ar addoniem) Real Player nāk līdz Firefox defaultā (pēc noklusējuma) savukārt Adobe Acrobat bija jau uz tās Firefox portable versijas ko pašreiz lietoju un kuru lietoju tāpēc ka tā neprasa papildus sistēmā uzstādīt Adobe Flash Player.
Mans tev ieteikums izmanto programmiņu LatKey_2K_XP_Vista_32_64bit vai vismaz
layout3-apostrofs lai varētu rakstīt ar garumzīmēm
Death
Ar naida kurināšanu nodarbojamies čatā vai PM! Un vispār ķirzaks mums tikai viens, tā kā godāt un mīlēt vajadzētu!
Preses relīzes