Nekādas īpašas izmaiņas nenovēroju, sistēma nekļuva ne lēnāka, ne ātrāka, CPU un RAM patēriņš būtiski nemainījās.
Tālāk metu virsū savu iecienīto Vistas ādu – Vistamizer 2.5
Jāievēro viens: papriekš servispaka, tikai pēc tam skins. Ja jau ir – jānoinstalē. Citādi var sanākt ziepes.
Latviešu valodas paka priekš Windows arī uzinstalējās, bet nepilnīgi. Nu ir puslatviski, pusangliski. Acīmredzot jāgaida SP3 LV versija.
Pēc visām šīm darbībām sāka iebremzēt Opera 9.27, pie tam pamatīgi (tas būs jāpēta atsevišķi). FF2 un IE7 darbojās bez problēmām.
Secinājums: vai maz vajadzīga tā SP3? Ja nu drošības labad vienīgi, lai nenāk tā updeitu varza katru mēnesi… Bet tāpat jau nāks – SP3 patchi utml. 😀
lai nenāk tā updeitu varza katru mēnesi
Updeiti jau nāks vienalga katru mēnesi. SP3 taču ir tikai iepriekš iznākušo (un arī publiski neiznākušo) updeitu apkopojums vienā pakā.
Un drošības updeiti ir tikai tik cik viņi ir. Ja uz SP2 ir salikti visi iznākušie drošības updeiti, tad SP3 nekādu drošību nepalielinās.
Taskbar bugu man nebija. varbūt tas no dzelžiem atkarīgs?
dienas pērle 😀
Start -> All Programs -> R mouse button -> Sort by name
Un tad uzbīdi peli piemēram uz pūlksteņa, lai rādītos diena datums…, vai piemēram uz jebkādas ikonas notification area
kā šeit.
Vai šis bugs ir izlabots SP3?
Latviešu valodas paka priekš Windows arī uzinstalējās, bet nepilnīgi. Nu ir puslatviski, pusangliski. Acīmredzot jāgaida SP3 LV versija.
Priekš šī der šis
An update is available for Language Interface Packs and Multilingual User Interfaces to improve support for Windows XP Service Pack 2
domāts SP2, bet der arī šeit.
liku Win XP ar integrētu SP3 (WZOR), pēc latviešu LIP uzlikšanas palīdz.
Memorex –
Heres a fix. Hope it works for you.
Just copy this into notepad and save it as a .reg file. Then merge it with the registry.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerVisualEffectsTooltipAnimation]
“SetWindowPosâ€=â€HwndInsertAfter, Hwnd_Topâ€
“SetForegroundWindowâ€=dword:00000001
memorex
Uz SP3 šis bugs ir novērsts.
Rajah
Paldies drīzumā migrēju uz SP3
samuraj es jau tev nebraucu virsū, tik mazliet piesmeju 😉
samuraj es jau tev nebraucu virsū, tik mazliet piesmeju
Mļin, nu tev arī ir leksika… “piesmiet” = “izvarot” (tas vēl no klasiskās latviešu valodas).
Kā mums, draudziņ, ar seksuālo orientāciju, ko? M? [img][img]
Es jau teicu 10x ka man jau ir fix, nevajag nekādus variantus! Ja tevi krata leksika ej uz Imanta Ziedoņa forumu, ko citu var pateikt.
P.S. Kautkur kapronu dala par brīvu?
Preses relīzes