Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Elektriķiem un lodmaņiem – vadu nomaiņa…
Kas tā vispār par mātes plati? Portatīvajam?
Kāpēc jājauc? Nopērc atbilstošu DC connector ligzdu un uztaisi pāreju.
Kas tā vispār par mātes plati? Portatīvajam?
Man tā ir plānā klienta plate. Barošanas ieeja – 4 pin mini DIN. Oriģinālie adapteri pārmērīgi dārgi ap 35Ls. Paņēmu atbilstošas voltāžas/amperāžas adapteri, taču tam ir DC connector vads. Pārejas no DC uz 4 pin mini DIN nekur internetos neatradu. Secīgi – atliek vai nu lodēt citu vadu adapterī vai arī mainīt DC connector ligzdu, lai gan man tas neizskatās reāli:)
Varbūt kļūdos, bet vai tādam 4-pin konektoram gadījumā nevajag arī 2 dažādus spriegumus – 12V un 5V?
Necik nekļūdies – 4pin power adapter eksistē 2 veidos: A type un B type. Vienā gadījumā +12V ir labajam kontaktam un +5V kreisajam, otrajā gadījumā tie mainās vietām.
Es apskatījos oriģinālā adaptera attēlu, tur nekas nav minēts par dažādiem spriegumiem:
To var noteikt vnk ar mātesplates ligzdas apskati no lodējumu puses. Ja 4 kontakti lietoti tikai 2×2 – drošībai, tad tie būs pa 2 sapāroti. Ja tā nav, un katrs aiziet uz citām ķēdēm, visticamāk, ka tur ir gan 12V, gan 5V.
Esošais baroklis nosprādzis? Nevar vienkārši pamērīt?
Preses relīzes