Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Cita tehnika › Elektroniskā cigarete
Vienu vakaru pēc darba tiekot ātrāk mājās, domāju nobraukt garām vienam benzīntankam, lai nopirktu pāris aliņus. Tā kā pulkstenis bija pāri diviem naktī nekas cits neatlika. Pie kases stāvēja pārdošanā arī šis brīnums, elektroniskā cigarete, ko nopirku. Sākuma izmēģinājuma (atbilst 30 cigaretēm). Š is ir lētākais variants, £6.99 maksāja, tāpēc arī īpaši neiespringu, jo nav jau tik traki pat manā krīzes situācijā, kad kreditori no katras puses rauj uz pusēm.
Lai vai kā, atnākot mājās, veru vaļā izmēģināt. Nekas grūts, izņemam no iepakojuma, izraujam drošības ieliktni, ja tā to varētu saukt un ir gatava darbam. ievelkot ir jūtama ļoti nenormāli vieglas tabakas garša, bet nav smaka un tīri pat ok. Tā vismaz domāju es sākumā, līdz nebiju ievilcis vēl pāris dūmus tā no sirds un rajona. Pēc tam noreiba galva un palika slikti, izgāju ārā uzpīpēt normālu cigareti, kad jau palika labi. Vēlāk aplūkojot iepakojumu palasīju, kas tad tur īsti ir par brīnumiem.
Tātad, sastāvs:
Water,
Propylene,
Glycol.
Glycerol,
un pāris mistiskas vielas kā – K25, R27 S1, S2, S45 (tik daudz kā atradu, kad tie ir kaut kādi toksiskie savienojumi)
Ja salīdzina ar cigaretēm, tad tur sastāvs ir tabaka (līdz 70%, pārējais ir pārstrādāta tabaka, tas ir tabakas papīrs un saistvielas)
Secinājumus izdariet paši, vai maz elektroniskās cigaretes ir tik veselībai labas (labākas) par parastām. Tomēr es priekšroku dodu tabakai, vienīgais slinkums līdzi nēsāt atsevišķi filtrus, papīru un pašu tabaku, bet uztīt visai dienai līdz uz darbu aizņem vien 15minūtes mana dārgā laika.
Tiem kas tomēr vēl joprojām grib izmēģināt, iesaku netērēt lieki naudu un nopirkt šo izmēģinājuma versiju – tikai pati cigarete. Vairāk info
https://www.e-lites.co.uk/
E-cigarete ir briesmīga sevis kaitināšana un ākstīšanās- no vienas atkarības citā. Vislabāk, protams, ir nesmēķēt nemaz. Atgriežas smarža, ēdiens garšo tāpat kā bērnībā un pārējie smēkētāji smird kā kaķa samīzts bomzis.
Nez ietinot tinamajā tabakā, varētu tikt pāri robežai? 🙂
Un sanāk, jo kaitīgāk, jo labāk. Neesmu īpaši daudz aizrāvies, bet kādu laiku uzsmēķēju arī “Mariju”, kad vēl biju jauns, skaists un dumjš, tagad tikai skaists un dumjš. Tomēr parasti pēc lietošanas iestājas eiforija, parādās milzīgā apetīte un tad uznāk miedziņš. Legālais – alkohols, parasti tikai uzmundrina un muļķībām un kašķiem. Cigaretes, parasti saka kad nomierina, bet vispār jau Nikotīnam ir tas pats efekts kas kofeīnam, liek sirdij sisties straujāk ar papildus slodzi. Un kad iestājas trūkums, prasās vēl jeb sajūta kad mirstu nost. Nepieskaršos tiešām bīstamām vielām, visādiem LSD, Kokam utt. Tas jau ir pavisam kas cits.
pats interesantākais – nedēļu atpakaļ sanāca man ribas salauzt (agresīvi braukšanas manevri ar BMX) un dakteri man prasīja vai es pīpēju – saņēmuši pozitīvu atbildi, viņi bija izbrīnīti, ka plaušas ir tīras
Proziit.
Vismaz iekš LV sēklas dārgi nemaksā.. un piem. laukos izaudzē veselu vagu un līdz nākamajam gadam dzīvojies bez satraukuma, pie reizes padaloties ar draugiem. 😀
Tu kaut ko te raksti – ko, kā labāk smēķēt, apspēlē variantus, un gribi teikt, ka tā nav reklāma?
Man vienalga, kādā veidā Tu savu atkarību apmierini, bet neievelc tajā citus šeit vēl nenobriedušos prātus.
Te kāds vēl pīkstēja, lai nelien pīpmaņu dūmos. Var redzēt, ka cilvēkam ar tiesiskuma apziņu ir galīgā p….
Skaidroju īpaši tev – tavas tiesības beidzas tur, kur sākas cita deguns. Nevis kādam, ejot pa ielu, jāmēģina manevrēt starp smirdīgajiem mutuļiem, bet pašiem smēķētājiem jātup pie tvaika nosūcējiem ar kārtīgiem filtriem un krampjaini jāsūc sava kārtējā vēzīša barošanas deva.
Tas, ka gaiss ir netīrs, nenozīmē, ka to var piedirst vēl vairāk. Atradis loģiku…
Preses relīzes