Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Elektroniskās cigaretes – par un pret
“Lai gan 84 % smēķētāju 2010. gadā uzskatīja, ka e-cigaretes ir drošākas kā parastās cigaretes, 2013. gadā viņu skaits sarucis līdz 63%. Pētījums pērn atklāja, ka trešdaļa cilvēku, kas atmetuši e-cigarešu lietošanu un atgriezušies pie tabakas smēķēšanas, to darījuši, jo bijuši noraizējušies par to, kā e-cigarešu lietošana ietekmē veselību.â€
Abām nepieciešama ieelpošana. Abas satur nikotīnu, pie tam e-cigaretes ne vienmēr. Abas izraisa atkarību (e-cigarešu
Dažiem šīs līdzības ir vairāk kā pietiekams iemesls, lai abus ieradumus liktu vienā kategorijā, taču patiesībā tas nemaz nav precīzs vērtējums. E-cigaretes ir ļoti, ļoti atšķirīgas no parastajām cigaretēm. Tās nesatur tabaku, neveido pelnus, neizdala īstus dūmus, tām nav nepieciešama ne liesma, ne uguns un tās nesatur pašu kaitīgāko produktu – darvu. Tā kā mūsdienu sabiedrība uzsākusi nesaudzīgu cīņu pret tabakas dūmiem un cīņu par nesmēķētāju tiesībām elpot tīru gaisu, tas nemaz nav mazsvarīgi. E-cigaretes arī izrādījušās drošākas nekā parastās cigaretes.
Bet vēl joprojām, neskatoties uz faktiem, daži cilvēki nav pārliecināmi, ka tās vajadzētu uztvert kā atšķirīgas lietas. Ir skaidrs, ka cilvēki ir diezgan skeptiski attiecībā uz e-cigaretēm un, visticamāk, tuvākajā laikā tas nemainīsies. Bet kas varētu notikt, ir kādas pārmaiņas pareizajā virzienā. Ar izglītošanas un sabiedrības informēšanas palīdzību, iespējams, cilvēki sāktu apjaust, ka elektroniskās cigaretes nav nekas tāds, no kā jābaidās, bet drīzāk – jāpieņem. Protams, tiem, kuri vēl nav iemācījušies smēķēt, to arī kategoriski neiesakām mēģināt jebkurās tā izpausmēs.
Tāpatās, pīpēt e-smēķi ir tas pats, kas pārgulēt ar gumijas sievieti
Anyway, gadus 5 atpakaļ mēģināju, kā jau teica, nesit pa kaklu, nav tas.
Brīnos kā te vēl nav sākusies pīpmaņu nodiršana…
Nu ja pilsonis uzstāj…
[spoil][align=left]…labi, nē, citreiz [img]
Lai arī pats esmu smēķējis, nekad man nav patikusi tā cigarešu smirdoņa apģērbā un smirdīgās rokas. Mājās uz balkona vēl tā, bet ja smēķēju, kad esmu kaut kur izgājis un pēc činčika nomešanas grasos apmeklēt kādu pasākumu vai iestādi.. Nu nē, tādā ziņā e-cigarete ir ļoti veiksmīgs produkts.
Liekulīgi ir neieteikt lietot sūdu, ja pats to sūdu ceri pārdot pēc iespējas vairāk.
Preses relīzes