Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Elektrons Liepājā Atsauksmes
Š odien zvanīju, lai noskaidrotu vai var ievilkt, bet man ir jāiet uz kantori un jāraksta iesniegums, lai tehniķis nāk apskatīties (tas man nepatika, šijos laikos iet kkur rakstīt iesniegumu, tagad tak laiki kad jānāk pretīm klientiem), cits nekas neatliek iešu rakstīt iesniegumu, + vēl runāju ar diviem cilvēkiem pa telefonu abi bija krievu cilvēki, tas arī drusku nepatīk, bet nēsmu jau nekāds nacists 😀
Tātad vai ir kādas atsaukmes par optisko interneti, ko piedāvā elektrons.
Elektronam supports ir ļoti “maigi” izsakoties stulbs. Tas nu ir fakts, viss jājiet uz kantori kārtot. Pašam ir bijis elektrons, stabilitāte ir ok, bet nu viss pārējais ir galīgi garām.
Bet tev jau noteikti nebija optiskais, tas tik nesen parādījies piedāvājumā.
Ja vajag serverītim, tad ideāls up-ātrums viņiem. Citur tādu nedabūt.
Tas ir vēl padomijas laiku kantoris, ierēdņi – vecie birokrātiskie krievi, kuri nemāk pārkārtoties 😀 Katrā gadījumā Elektrons darbu padara godam, par viņu netu un KTV sūdzības praktiski nav dzirdētas.
Ja vajag serverītim, tad ideāls up-ātrums viņiem. Citur tādu nedabūt.
Jā tieši dēļ UP es vēlētos, bet redzēs vai dzīvojot ezerkrastā 2 privātmājā man varēs ievilkt.
Ezernets man atteica.
Atteica tāpēc, ka iet uz burbuli, tagad baumas sāk nedaudz apstiprināties.
bet reāli es domāju, ka atteica, jo jāvelk kāds gabaliņš kabeli no 5stāvenes 😀
Nav jau izdevīgi vienam cilvēkam izvilkt.
Pumpura iela 7, tas ir pāris mājas no kino Balle uz ezera pusi. Viņu veikala sētā sanāk.
Paldies, pēctam kad būšu apmeklējis uzrakstīšu kā man gāja 😀
Tik rēķinies, ka viņiem rēķinu sistēma ir totāli sačakarēta, aiziesi pieslēgsi pus mēnesī, tev rēķins visu laiku nāks pa 40 Ls, bet reāli būs jāmaksā tikai cik nu tev tur sanāks. Plus, kad gribēsi atslēgt netu, būs jamaksā baigās summas, man bija parastais nets, beigās man pa 1 metru RJ-45 kabeli, gribēja 2 Ls 😀
Es visu noskaidrošu precīzi, negribēšu iegrābties. RJ man pilna māja ir 😀
Īstenībā, ja mēs labi padomājām, tad provaideri diezgan nekrietni darās:
Iedomājies, archeen, tev ir Tele2 pieslēgums, man arī ir, tu dzīvo piemēram Rīgā, es Liepājā, tev jāmaksā 2 Ls mēnesī, man 10 Ls mēnesī. Būtu totāls tracis.
Ar provaideriem sanāk tā: Itkā esi vienas firmas klients, par parasto kabeli maksā teiksim 10 Ls, tad kāda velna pēc citiem, tā teikt izredzēto cilvēku grupai ir pieejama optika par tādu pašu cenu, bet nu pakalpojums ir 10 reizes labāks. Sanāk tāda kā negodība. Ok ja būtu pa optiku jāmaksā tur 30 Ls tad jā, bet nu nejau pielīdzināt parastā kabeļa abonēšanai. Tātad tu tiec apdalīts, ne savas vainas dēļ. Risinājums, parasto kabeli, attiecīgi ir jālaiž lētāk, Ja mēs maksājam piem optika 10 Mbit, tad ja kabelis mums dod ap 3 – tad 10 Ls / 3 Ls ir kaut kur 3,5 Ls par parasto netu ar 3 Mbit pa mēnesi. Ja labi tur paskatās no visa viedokļa, daudzus šādi varētu paņemt pie dziesmas, bet nu kuru tas interesē, domāju, tos, kuriem nav optiskais kabelis un jāmaksā tāda pati nauda, ko tās pašas firmas klients maksā par optisko. 😀
P.S. Mazs murgs sanāca, bet nu saprast ceru, ka sapratāt.
Tas būtu tas pats, ieej veikalā, gribi pirkt maizīti, tev pasaka, taka tavs niks iekš notepada ir Loading, tad maizīte tev nepienākas vai par kukulīti maksā 3 reizes vairāk, nekā piemēram es viņu dabotu, vai arī tev par to pašu cenu iedos tikai pusi no maizes kukuļa :D. Un tad nu toč tavs teiciens darbotos pret tevi, nepatīk, neņem.
Tagad pieleca? Vai jāstāsta vēl vienu reizi? Risinājums ir proporkcionāli sadalīt cenu.
Tas, ka puse tautas neaizdomājās par tādu provaidera gājieniem, nenozīmē, ka citi to nedara.
P.S. Pēdējā laika Loading, man tavi posti, tiešām izved no pacietības, jo tu tieši vai netieši izsauc uz sevīm Flami.
Preses relīzes