Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › emm neiebraucu :>
Lai gan es nojaušu ka tas bija aber Foksk8 darbs, bet iemeslu gan gribētu zināt :> personiga nepatika? Skaudība? Nocēlu sievieti?
Pēc SID ierosinājuma arī tiki pazemināts amatā.
Pēkšķi, kad tevi samazina amatā, taisījies rakstu rakstīt, tas jau izklausās pārāk neticami, kur ta nu biji visu šo laiku?
Tātad ja paskatamies, ar cik lietotājiem tu esi meklējis kašķi. Varbūt ir laiks laboties?
Plus, kāpēc SIDAM nav domstarpības ar nevienu citu Notepad.lv lietotāju, tikai ar tevi, par to, ka viņš veic savus pienākumus.
Plus, ja gribi laboties, lūdzu, ir rakstu pieteikumi, par kuriem pēdējā laikā arī te tika diskutēts, ka rakstus rūpīgāk izskatīs. Tava “Second Life”. Izvēlne ir tavās rokās.
EDIT: jā, skaidrā tu jau nestaiga un nepiekakā maigi izsakoties, citas vietnes, bet par taviem bezskaidrības (lasīt- pilnīgā pālī esot) darbiem nerunāsim :> mans lirs ir mans lirs, tur tu neko nevari gribēdams kritizēt, tie kas ir redzējuši lir v8 zin kāds tas ir un tici man, atsauksmes ir pietiekami labas lai tev aizbāztu mūli uz ilgiem laikiem :> bet ne par to runa… Un man blin nevajag tavu second laif, vari iesālīt, par ko man laboties? Cik no maniem rakstiem ir bijuši nekvalitatīvi ko? Cik? 1 maybe 2? Attieksme? Okei cmoon, es atšķiru rakstu drukāšanu no čakarēšanās forumā. Pipec
nomierināsies!
EDIT: Tie bija citi laiki, sākumā jau ir ok, tik ar laiku cilvēkam pamatīgi sakāpj galvā. Piemēram tiko tava paša savārstījums par V8. Man nevajag ne tavu V8 ne V100.
man nav nekādu pretenziju pret Tevi
Edit: fox nu man viegli pajāt ko tev vajag vai nevajag 😀 man loģika ir tāda ja >30 (pēc sejienes regoto skaita) cilvēkiem ir pretenzijas pret kādu, okei , rīkojamies, bet ja tās ir <10 vai pat 5 :D ahahaaaaa, tas nozime ka ir daži apbižotie kas aprāvušies dziļi savos tekstos un kā auni turpina oponēt lietās un vietās kur nerubī :D protams ka citi laiki, nav divu domu, tad tu nestaigāji kā gailis iepleties un nebārstiji pilnu internetu ar ģeniālām domām un netaisiji no sevis pārako koda dievu :D cmoon, nu tu taču ņirgājies :D par to ka izmanto cilvēkus nemaz nerunāsim :D
par to ka izmanto cilvēkus nemaz nerunāsim ??? WTF ??? 😀
@fox es vāros? nosauc 5 lietas šīs tēmas ietvaros (par pārējām nerunāsim, ir bijuši suņa murgi 😀 ) ko esmu pateicis nepatiesi? 😀 nu uz priekšu, pierādi ka es vāros pēc tavam domām 😀
1. Lieta: Kas sākās jau e-žurnālistu forumā, par to, ka redz v3 es veidoju 10 mēnešus. Kā varu tā veidoju, neesi taču mana darba devējs un notepadu neražoju kā kaut kādu pasūtīju ar samaksu.
2. Lieta: Savu V8, V9 lielīšana
3. SIDA un dažu citu lietotāju neliela aizskaršana.
4. mans lirs ir mans lirs, tur tu neko nevari gribēdams kritizēt: WTF, ko tad tu kritizē mani?
Domāju ar 4 lietām arī pietiks.
3 reizi saku, apsēdies un nomierinies.
Morpheus
1) Bija tēma, kur tika nolemts, ka tiks pievērsta nopietnāka uzmanība “e-žurnālistiem”. Ja cilvēks ir palicis neaktīvs rakstu autoru klasē, tad tituls tiek novākts nost. Tituls netiek noņemts kā sods, jebkuram ir iespēja atgūt savu statusu. Paņem nosuti jaunu rakstu pieteikumu un vēlams aprunāties ar kādu no adminiem (mani, foxu vai smauraju) par rakstu rakstīšanas biežumu, ja ir tāda vajadzība. Domāju, ka vienoties var pa visu, ja redz, ka cilvēks rakstus rakstīs.
2) Cik esmu piefiksējis, tad tev piemīt vēlme “čīkstēt”. Iespējams, ka esi emocionāls cilvēks, kas savu sāpi izkliedz forumā. Cik atceros, tad pat es esmu tev aizrādījis par to, ka sāc šaut pa strīpu.. Nav jāapvainojas, padomā labāk par savu uzvedību un pacenties mainīties uz labo pusi. Arī šis topiks nebija uzreiz jābļauj forumā – parasti cilvēks aizraksta privāti administrācijai un aprunājas par notiekošo. Kādēļ tavs publiskais dosje būtu jāapspriež publiski?
Ja nepatīk runāt ar foxi, runā ar mani vai samuraju.
3) Uzskatu, ka nekur Latvijā nav tik demokrātiska administrācija kāda tā ir notepad.lv. Kad nu kādam beidzot iedod banu uz nedēļu (ak, nu šausmas cik ilgs un neželīgs sods), tad sāk taisīt traci un kritizēt administrāciju… zin, ir portāli, kur pat es piedomāju pie katra posta, lai neatrautu banu (ievērojot visu ētiku un kultūru savos postos), diemžēl Latvijā ir izteikti iedomīga administrācija un kāds iekļūstot administrācija uzreiz sapņo kādu nobanot un izrādīt savu varu… Par laimi, es to nevarētu teikt par notepad.lv un kamēr es šeit būšu admins, tikmēr to uzraudzīšu
Preses relīzes