Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Emuāri, kurus jūs lasat?
abonējat
Protams, ir haoss, kur jaucas tīņu bars ar nopietniem cilvēkiem, kuri ir paši žurnālisti, entuziasti-experti, utt.
Fox
Tev neviens neliedz pašam uzkodēt mājas lapu un rakstīt savus darbus. Jā, tas arī ir blogs.
Blogs no mājas lapas parasti atšķiras tikai un vienīgi ar iedomātu robežu. Parasti mājas lapas parasti saprot kā kādas firmas lapu, nopietnus darbus utt. Blogi ir parasti dažādi pieraksti, stāstiņi utt, ko vien cilvēks grib rakstīt.
BET blogi ārzemēs pietiekoši stipri ir attīstījušies un kļuvuši par ziņu avotu nopietniem saitiem (ari notepads.lv ziņas mēdz ņemt no blogiem). Nereti blogos var uzzināt visjaunāko informāciju, jo blogus raksta ne tikai datorspeciālisti, žurnālisti, zinātnieki, bet arī dažādu projektu dalībnieki, piemēram, Firefox jaunumus var pa taisno uzzināt no kāda firefox izstrādātāja bloga.
Domāju, ka tu neesi novērtējis blogus kā tādus – nebūtu blogi, nebūtu ļoti daudz ziņu un rakstu. Tas, ka kāds rakstu pārtulko no spēcīga cita valsts saita – nenozīmē, ka tā pirmavots nav kāds blogs.
Arī Latvijā blogi sāk palikt nopietnāki (es te nerunāju par “skolnieku pierakstiem”, bet ir zinoši cilvēki, kuri, manuprāt, raksta kvalitatīvus rakstus.
Pamatā blogs manās acīs asociējas ar šitādas pērles!
Bloga kvalitāte (vispārējā gadījumā) nekad nelīdzinās laba portāla kvalitātei, jo viena cilvēka iespējas ir daudz ierobežotākas salīdzinājumā ar kolektīva iespējām.
Man principā pilnīgi pie pakaļas, kādā krāsā tam čalim šodien sūds podā peldēja un kāds nu viņam ir jauns abažūrs naktslampiņai.
Nu, katrā ziņā es nelasu tādus blogus, ko tur raksta visādi ārčiji, nombres utml.
Man principā pilnīgi pie pakaļas, kādā krāsā tam čalim šodien sūds podā peldēja un kāds nu viņam ir jauns abažūrs naktslampiņai.
nu reizeem jau arii kaada peerle izkriit 🙂
Kolektīvais blogs, jā! Bloga autori liek rakstus, cilvēki komentē. Bet viņi nevar paši pievienot rakstus/tēmas, kā tas ir portālos.
Es blogus vispar nelasu, nepatik man vinu uzbuve. Labak patik, ka cilveks pats kadu cms uzkode, vai panem ko gatavu un majas lapas formata izklasta visu, neka vienkarsa veidaa.
Nu bet blogu tak var arī pats uzkodēt… Piemēram
eņīvei, ikdienā sanāk ieskatīties šādos:
Preses relīzes