Es dzirdu balsis…

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Es dzirdu balsis…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Evers
    Participant

Gribēju paprasīt senāk, bet izkrita no prāta.

Tātad, ir kompis (nav pie rokas) ar smieklīgām Logitech 2.1 tumbiņām.

Kompis pilnīgi tīrs, bez kukaiņiem.

Reizēm tumbiņās ļoti, ļoti klusu, bet ir dzirdamas kaut kādas tā kā sarunas, tā kā radiosakari. Sākumā domāju, ka man rēgojas, bet arī kompja īpašnieks dzird un ir jau pieradis. Konkrētus vārdus izlobīt nav iespējams, bet cik nu savu klibo ausi sasprindzinot spēju saklausīt, tad likās, ka vārdi skan krievu valodā. Vēl varētu patestēt vai to izraisa kompis vai tumbiņas.

Neko daudz nejēdzot no elektronikas lietām, pieņemu, ka līka elektronika kaut kādā veidā uztver un atskaņo, kautkādu vecu un tālu AM radiostaciju, kur krievi sit bazaru. 😀

Lai nu kā, ko citi var teikt šajā sakarā? Kādam ir bijis kādam kautkas līdzīgs? 😀

Kon
    Participant

man ir deja vu … Es būtā, eoz vai šeit jau tādu topiku Esmu lasījis .. 100% 😀

drono
    Participant

Tās ir mirušo balsis no viņsaules. Viens pazīstams pat rakstīja bakalaura darbu par šito tēmu. Žēl, ka Tev tāda lieta tikai tagad, būtu noderējis :D:D

Crow
    Participant

😀

shady
    Participant

Mirušo vīrusu augšāmcelšanās 2 😀

Stat1CX
    Participant

Drīzāk uztver Krievu spiegu slepeno sarunu pārraides 😀

m_janis
    Participant

Nu, pret balsīm no viņpasaules palīdzēs tikai spoku izdzinējs :devil: , bet ja tās tomēr laicīgas izcelsmes – nomaini visus ķīniešu lētos kabeļus pret normāliem, labi ekranētiem un balsis pazudīs.

Crow
    Participant

m_janis wrote:

Nu, pret balsīm no viņpasaules palīdzēs tikai spoku izdzinējs

Vai šis –> https://twitter.com/kardinalsPujats

dzhonsons
    Participant

Oo jā, arī ik pa laikam novēroju šādu problēmu. Sākumā likās, ka TV kāds kaut ko bazarē, bet ieklausoties cītīgāk, sapratu, ka sabūferī dzirdu cilvēku balsis. Lietošanā Logitech s200.

Interesētu sīkāk par šo – ir kādam varbūt kāds izskaidrojums aizķēries?

Evers
    Participant

asdfgfh,

sasodīts, tam čalim arī ir tieši Logitech s200 :D:D

Š itos izstrādāja amerikāņi vēl aukstā kara gados, lai izšpionētu krievus.

[spoil]

[img]https://www.st-store.it/images/log_s200.jpg[/img]

[/spoil]

Pagūglēju, ārzemēs atsauksmes līdzīgas:

No https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16836121129:

“It picks up some radio station, so if I’m not playing any music or whatever, there are these distant voices in the background.”

Andron MacBeton
    Participant

Tas nav tikai Logitecham. Aizmirsu gan kas tās bij pa tumbām kurās ar ko tādu novēroju.

gangstalv
    Participant

kad gāju basīti, zālē pa skaļruņiem, ja rūpīgi ieklausijās kautkas skanēja, kaut arī reāli tur nekas nav pieslēgts klāt.

dajaNa
    Participant

VIŠ…I ir klāt, VIŠ…I ir visur un redz visu, VIŠ…I atnākusi pēc TEVIS 😀

Mr.Death
    Participant

Iztiiri maaju no pesteljiem, saliec katraa istabas stuurii pa cietajam diskam, un skaitot “Ctrl+Alt+Delete” skjiisti istabu ar termopastu. Gari pazudiis kaa nebijusji, un arii dators labaak straadaas! :>

elvisburdajs
    Participant

Pēc tam nedrīkst aizmirst izkvēpināt māju ar upurēto, nosvilušo mātesplati.. :>

KristoZ
    Participant

O, jā, Tu neesi viens! Man arī tā bija, kad dzīvoju Rīgā. Arī ar Logitech. 😀

https://sci-toys.com/scitoys/scitoys/radio/homemade_radio.html

samurajs
    Participant

Problēma ir elementāra: kaut kur tuvumā ir analogais raidītājs. Tā signāli iekļūst slikti ekranētos vados, tumbu pastiprinātāja ieejā detektējas un pastiprinās.

m_janis pareizi teica.

archeens
    Participant

Man arī tas pats ir ar Logitech, bet tad ja baigi klusu nogriež skaļumu. Ko ta tie logitech vadi ir sūdi visiem vai?

Andron MacBeton
    Participant

Tātad kāds varētu izmērīt (visādi) vadus un nofočēt to Logitech pastūža platīti.

Atrodot vel kādas tumbas ar radio efektu – izdarīt to pašu un salīdzināt.

grisha
    Participant

Ar ir taadi briinumi sen atpakalj noveeroti. Sajuuta ka neviens vairs neatceras, kaadas izskataas iisviljnju antenas. Liidziigi tinumi tiek izmantoti nereti arii tumbaas. Tad no spoles garums sakriit, tad ar kaut ko sakjer. Pashas elektroliinijas, kas ar iespaido, ar jau nav riktiigas Latvijaa. To Latvenergo vispaar vajadzeetu likvideet un saakt vissu no nulles.

IR sanaacis klausiities dazhaadus radio, kad prasta tumbinja piesleegta kaadam magjim.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā