Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Es NEpazÅ«du(50 proc.)
1)Mani nez kapēc sauc par Mopsi, kaut vai sakara tur nav nekāda.
2)Tiklīdz ka paprasu palīdzību, uzreiz daudzi sāk braukt virsū. (
3)un tā tālāk…
Nu bija. Bet vairs nav.
Tā lūk ir pirmā kļūda. Tavus iepriekšējos nikus atcerēsies un tevi arī tā sauks. Arī mani dazhi paziņas sauc nikā, kuru jau vismaz 7 gadus nelietoju. Tā nu tas ir – ESI SVEICINÄ€TS REALITÄ€TĒ!
nu ja – kādu nedēlu bez tevis jau varam paciest (kā jau visus tavus ‘atvaļinājumus’)
Runājot mes forma t
Jau atkal varu derēt, ka nekur tālu šis neizvilksies. Tūlīt būs atpakaļ ar jaunu niku. ”+XxXDaKrixxxerzXxX+”
Bet nu tiešām mopsīt, atā 😛
Atkal?! Attieksme ir tāda, kadu Tu to radi…
nu ja – kādu nedēlu bez tevis jau varam paciest (kā jau visus tavus ‘atvaļinājumus’)
Runājot mes forma
7. Dec, 2009 at 18:17
ja vēl agrāk varēja manīt lietpratēju pieplūdumu, tad vienīgie kuri ir pietiekami rūdīti pret šādu statisku prāta tumsonību ir ob1, samurajs un d_l. pārējie laikam nespēj noraudzīties tādā pagrimumā un ievēro sen seno teicienu “dont argue with an idiot cause he’ll take you down to his level and beat you with experience”. & neielaižās liekās diskusijās..
vēl prims laika šis likās dikti perspektīvs projekts, bet dažu lietotāju visatļautība visu ir novedusi līdz pagrimumam .. kamēr nesāksies grandioza cenzūra un banošana tikmēr viss paliks vecajās vietās, diemžēl.
[youtube]
pozitīvi
Preses relīzes