Es NEpazūdu(50 proc.)

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Es NEpazÅ«du(50 proc.)

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 71 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    _Mo3_
    Participant

un par šādu notikumu, jau nu protams, vajadzēja uztaisīt jaunu foruma tēmu 😀

Loading
    Participant

mopsi, iesaku tev mainīt savu attieksmi, tad arī pārejie mainīs savu attieksmi pret tevi.

Mopsis
    Participant

Kā tad lai es mainu savu attieksmi?

1)Mani nez kapēc sauc par Mopsi, kaut vai sakara tur nav nekāda.

2)Tiklīdz ka paprasu palīdzību, uzreiz daudzi sāk braukt virsū. (https://notepad.lv/5488/vajag-uztaisit-ko-lidzigu-miljonscom/)

3)un tā tālāk…

Loading
    Participant

Tavs iepriekšējais niks nebija Mopsis?

Mopsis
    Participant

Nu bija. Bet vairs nav.

izredzētais
    Participant

Mopsi, beidz tizloties …

shadowmen
    Participant

ataa un uz neredzeshanos….

richijs
    Participant

Mammis noliedzis netu :devil:

Loading
    Participant

krizterzB wrote:

Nu bija. Bet vairs nav.

Tā lūk ir pirmā kļūda. Tavus iepriekšējos nikus atcerēsies un tevi arī tā sauks. Arī mani dazhi paziņas sauc nikā, kuru jau vismaz 7 gadus nelietoju. Tā nu tas ir – ESI SVEICINÄ€TS REALITÄ€TĒ!

daGrevis
    Participant

Atkal?! Attieksme ir tāda, kadu Tu to radi…

Jaunzems wrote:

nu ja – kādu nedēlu bez tevis jau varam paciest (kā jau visus tavus ‘atvaļinājumus’) :devil:

Runājot mes forma tu apkauno citus. :mod:

Kefīrs
    Participant

Atā! Atā! 😀

Jau atkal varu derēt, ka nekur tālu šis neizvilksies. Tūlīt būs atpakaļ ar jaunu niku. ”+XxXDaKrixxxerzXxX+”

Bet nu tiešām mopsīt, atā 😛

nevertell
    Participant

lasies.

izredzētais
    Participant

daGrevis wrote:

Atkal?! Attieksme ir tāda, kadu Tu to radi…

Jaunzems wrote:

nu ja – kādu nedēlu bez tevis jau varam paciest (kā jau visus tavus ‘atvaļinājumus’) :devil:

Runājot mes forma

Loading
    Participant

Piekrītu. jaunzems nenormāli krīt uz nerviem.

Evers
    Participant

Piekrītu, tekstus raksta mopša līmenī, tikai izliekas par gudrāku

Wuu
    Participant

Kuru tas pi***…

izredzētais
    Participant

danu … nav nekas sliktāks par stulbi gudriem cilvēkiem, kuri savu stulbo domu gājienu cenšas pasniegt gudrā manierē..

ja vēl agrāk varēja manīt lietpratēju pieplūdumu, tad vienīgie kuri ir pietiekami rūdīti pret šādu statisku prāta tumsonību ir ob1, samurajs un d_l. pārējie laikam nespēj noraudzīties tādā pagrimumā un ievēro sen seno teicienu “dont argue with an idiot cause he’ll take you down to his level and beat you with experience”. & neielaižās liekās diskusijās..

vēl prims laika šis likās dikti perspektīvs projekts, bet dažu lietotāju visatļautība visu ir novedusi līdz pagrimumam .. kamēr nesāksies grandioza cenzūra un banošana tikmēr viss paliks vecajās vietās, diemžēl.

izredzētais
    Participant

šķiet, iederās kontekstā:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rd5-e_MStFk[/youtube]

Kon
    Participant

Tiešām nevaru iedomāties kādā kontekstā tavs video varētu iekļauties un , ja arī ir , tad te (pozitīvi domājošu cilvēku forumā) tam nav vietas 😐 a.k.a nebija smieklīgi.

richX
    Participant

manis dēļ tev nav jāpaliek… tu jau vairākas reizes esi teicis, ka jau esi mainījies, un redz, izskatās, ka tomēr neesi… es tevi tiešām aicinu pagaidām atslēgties no šī foruma… šeit aprunātā viela tev būtībā vēl ir nedaudz par smagu.. ne velti noteikumos rakstīts vecāks par 13 gadiem. Kā arī es nevaru saprast, kāpēc tu tā ļoti vēlies aizbēgt no savas bērnības, galu galā nav nekā skaistāka par bērnību, tomēr to tev, redz, nāksies saprast tikai tad, kad to jau būsi zaudējis… Piem, ja man piedāvātu atgriezties bērnības vecumā zem 7 gadiem, es atgrieztos, uz tagadni pat acis neatmetis… Atpūties no šī foruma un beidzot iemācies izbaudīt to, kas tev ir dots, nevis tiecies pēc tā, kam vēl neesi gatavs… galu galā visam savs laiks, un to gan neaizmirsti…

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 71 kopumā)
  • Tēma ‘Es NEpazÅ«du(50 proc.)’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā