Es NEpazūdu(50 proc.)

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Es NEpazÅ«du(50 proc.)

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 71 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    nevertell
    Participant

Bērnība ir skaista līdz tu sāc sevi izglītot.

richX
    Participant

tāpēc izvēlējos vecumu līdz 7 gadiem… šajā vecumā bērns mācās neapzināti un pasaule vēl liekas tīra un nevainīga… zini tās sajūtas man nereti pietrūkst

Loading
    Participant

Bāc 😀 Tas video rēcīgs. Divi vienādi satikušies.

daGrevis
    Participant

richX wrote:

tāpēc izvēlējos vecumu līdz 7 gadiem… šajā vecumā bērns mācās neapzināti un pasaule vēl liekas tīra un nevainīga… zini tās sajūtas man nereti pietrūkst

Man arī… Kad nebija tie visi sarežģījumi, viss bija tik vienkārši… 🙂

Evers
    Participant

richX ļoti labi pateica. +1

samurajs
    Participant

Sapratu konkrēti: mopsis ir prom, labākos medību laukos!

Kā atgriezīsies – būs bans par šī topika virsrakstu, kurā pirms labošanas bija vārds “blje”.

Andress
    Participant

Viens prom, 10 vietā. Mums te pēdējā laikā mopši savairojušies kā pēc lietus. Tas Wuu ne ar ko neatšķiras. Par Jaunzemu nemaz nerunajot.

ob1
    Participant

No vienas puses – portālam vajag apmeklējumu un reģistrētus lietotājus.

No otras puses – bērnudārs šeit nav vajadzīgs.

Jādomā kā atrast kompromisu…

liepajnieks
    Participant

ob1 wrote:

No vienas puses – portālam vajag apmeklējumu un reģistrētus lietotājus.

No otras puses – bērnudārs šeit nav vajadzīgs.

Jādomā kā atrast kompromisu…

apmeklējumu apmeklējuma dēļ?! Nav nepieciešams – lamāties, lamāšanās dēl, var aiziet uz tirgu un lamāties tur, to pašu var teikt par “gudrībām” un citām “jaukām” aktivitātēm … tāpēc nav saprotams, kāpēc lai saudzētu kādu, kurš tādu attieksmi ir pelnījis – nav svarīgi, vai tam indivīdam ir 7 vai 57 gadi, “bans” ir bans, un lai paliek bans ….

TokRa
    Participant

Hmm, interesanti: http://www.mopsis.lv

Loading
    Participant

liepajnieks wrote:

apmeklējumu apmeklējuma dēļ?

Mēs pastāvam no reklāmām 😉 Nav apmeklējumu, nav naudiņas 😉

liepajnieks
    Participant

un kurš no šiem “superpuikām” klikšķinās uz jūsu reklāmām? Kāda man interese nākt un saņemt lamu varzu? Daudzi portāli tā velk savu dzīvīti …..

grisha
    Participant

Kuru reizi jau vinjsh pazuud un peec briizha atkal ir atpakalj? Vinjam jau kaadi desmit niki te bija, kursh vairs speej uzskaitiit. Kaa kas, taa pazuudu no shejienes. Peec divaam dienaam atpakalj, tik nomaina niku.

m_janis
    Participant

TokRa Bet kurš no tiem abiem tavā linkā ir mūsējais mopsītis :devil: 😀 :devil: ?

Loading
    Participant

iepajnieks, svarīgi ir netikai klikšķi, bet arī skatījums. 😉 Saklikšķināt es varu arī…

Evers
    Participant

Quote:

Pēc paša lūguma Mopsis ir atgriezies ar savu īsto niku! 😉

we are doomed

TokRa
    Participant

“Es palieku savā vietā, un jūs palieciet savās !”

richX
    Participant

ak, šausmas, Mopsi…

Es saprotu, ka tu tagad vēlies labot sevis nodarītās mūļķības, tomēr es uzskatu, ka tev būtu jāpasēž kāds gadiņš malā, lai daudz maz norimst visa ažiotāža ap tevi… Tu mani uzskati par normālu lietotāju, tomēr tik un tā pilnīgi ignorē manis teikto… Tava problēma allaž ir bijusi vēlme sev pievērst pastiprinātu uzmanību… sākumā tas izpaudās kā nejēdzīga postošana zem katra raksta… tad jau tu sāki savu jo-jo spēlīti ar aiziešanu-atgriežšanos, pie pie katras reizes ar to paziņojot par to pa visu forumu… labi es saprotu, var aiziet vienu reizi un tad atgriezties, nu labi, negribīgi, bet tomēr varu vēl pieņemt, ka to izdara 2 reizes, tomēr, ja to izdara 4 vai 5 reizes (pat nezinu vairs īsto skaitu) tā jau kļūst par necieņas izrādīšanu… labākais veids, kā atgriezties, būtu atļaut tam visam nedaudz norimties… pagaidi kādu gadiņu un tikmēr atļauj sev garīgi pilnveidoties… es jau tev savulaik teicu, ka tev ir visas iespējas kļūt par izcilu cilvēku, jo tev ir degsme, tomēr ar savu ārkārtīgi bērnišķīgo uzvedību tu visu reiz sabojāsi…

Samuraj, kur palika “Sapratu konkrēti: mopsis ir prom, labākos medību laukos!

Kā atgriezīsies – būs bans par šī topika virsrakstu, kurā pirms labošanas bija vārds “blje”.” ?

to puisi tiešām derētu nedaudz ierobežot, lai iemācās lietedrīgāk izmantot savu enerģiju, atkal (nu jau reizi 4 vai 5) tiks kāpats uz tā paša grābekļa… vai tiešām no kļūdām neviens nemācās?

Lai gan tomēr zināma vērtība Mopsim tomēr ir… saistībā ar viņu ir tapuši apmēram 20% no pēdējā laikā ierakstītajiem postiem… bet tā savukārt ir jūtama aktivitāte, varbūt tieši tādēļ Samurajs atkal vēlas kāpt uz tā paša grābekļa nu jau reizi 4 vai 5

samurajs
    Participant

richX: kāpēc karaļu galmos vienmēr bijuši āksti? Mums kaut kādu jautrību tak arī vajag 😀 Un tā nav kāpšana uz grābekļa – tikko mērs būs pilns, būs atkal banāns uz kārtējo termiņu.

Dot “mūža ieslodzījumu par sīku zādzību” – nu tāda nav Notepad politika. Š ai ziņā esam demokrātiskāki par dažu labu konkurentu.

richX
    Participant

tātad D_l (and others) vs Mopsis turpināsies…

nja… būs vismaz ko humoristiskāku palasīt… a to krīzes sekas arī te nereti ir manāmas, drūmāka tauta kļuvusi bija..:D

nu tad laikam pa mēriņam.. 🙂

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 71 kopumā)
  • Tēma ‘Es NEpazÅ«du(50 proc.)’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā