Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Es un nedienas ar datuve.l
Lieta tāda ,kā var izdzēsties no tā (smirdīgā) bērnudārzā portāla ???, kurš man uzlika liegumu komentēt,forumā,rakstos un t.t ( par to ka izveidoju šādu tēmu Aplūkot
Cik esmu pamanījis tur kkādi lo*i strādā jau kopš pašiem pirmsākumiem .
Tātad, kā var izdzēsties no tā portāla ,nevēlos tur savus datus atstāt ,nosūtīju e-past šiem ar jautājumu kā var izdzēsties no jūsu portāla, bet laikam uz e-past viņi neredz vajadzību atbildēt jo kauns adzīties ka nav laikam (cerams ka es maldos )tāda sadaļa kā izdzēsties NICE
Paldies jau iepriekš .
Varu tikai izteikt līdzjūtību nākamajiem, kurus viņš ar savu klātbūtni aplaimos.
Taisi topiku cik pareizu vien gribi, tāpat atradīsies kāds, kas iedos linku uz noteikumiem.
Ka neiet tev, ne?! 😀
Pokemonu valsts ,tā datuve. Taisi topiku cik pareizu vien gribi, tāpat atradīsies kāds, kas iedos linku uz noteikumiem.
Tas “kāds” parasti ir biedris KaNeiet. Un jāsaka, ka ne bez iemesla viņš tā dara.
Kas attiecas uz jauno paaudzi- nevaru nepiekrist. Knapi deguns virs klaviatūras torčī, un jau klabina, ka nevar XP uzinstalēt uz jaunā tēta laptopa. Ak… 😀
Ja nemaldos, mēs tak to portālu “aprakām” 😀
Nu nejau, ka šis ir augšāmcēlies
Es būtu pateicis, ka Nvidia Geforce 7600Gs dažu “kreiso” ražotāju eksemplāriem ir tāds niķis, ka jaunākos draiverus neņem pretī. Tad atliek mēģināt sadabūt kādu vecāku, teiksim 96. vai 100. sērijas. Tie parasti iet.
Ja nemaldos, mēs tak to portālu “aprakām” 😀
Nu nejau, ka šis ir augšāmcēlies
Mr. Death vainīgs? 😀 😀
Pokemonu valsts ,tā datuve. Taisi topiku cik pareizu vien gribi, tāpat atradīsies kāds, kas iedos linku uz noteikumiem.
Mjā, tā jau ir! 😀
Ä€.. un visajautrākais bij vienu vakar, kad iegāju iekš tā bērnu un putnu dārza, paskatījos Foruma jaunākajos jautājumos.. – nu jautājumi dažādi, katram cilvēkam pa savu sāpi! 😀 Un mani pārsteidza, ka ktrā otrajā topikā, atbildes komentārs bij no KaNeiet kunga, kurš skaidro kas nav pareizi vārdi jautājumos.. u.t.t..
Nu un vsp. visi nevar būt tik advancēti, kas uzdos jautājumu tā, ka būs visiem pa spalvai! Iespējams cilvēks kas nekrāmējas ar IT lietām, nemāk pareizi uzdrukāt vārdu, domāju par to nav jābrēc, bet kautvai jāizlabo viņa teiktais! 🙂
(Un biju iedomājies ka datuve.lv forums agrāk bij iecerēts kā laba diskusiju vieta, kur arī parasts lietotājs var iegūt palīdzību – bet varbūt maldos!)
Un vsp. paša datuve jau ar ne visai ir precīzi strādājošs portāls!
Vēljoprojām man nav skaidrs, kāpēc augšā navigācijas pogas – [Sākums] un [Raksti] pilnībā ne ar ko neatšķiras, kāpēc vajag dublēt saturu?! 😀
Otrkārt, kāpēc publikojot Noderīgu Saiti, neparādās ievadītā adrese?! 😀 Un pēc tam viņa jāpārvada?!
Un mjā, par šo man arī administrācija nebij atbildējusi, laikam pagrūti kādu gadu novērst šitādas lietas, jo jākorekto nepārtraukti lietotāju drukas kļūdas! 🙂
Preses relīzes