Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › PR › ESET antivīrusi ir kļuvuši ātrāki
ÄŒehu Avasts tapat ieliek smagu kloķi gan ESETam gan visiem augstāk minētajiem…
Ä€men! [img]
P.s. Pēc Panda Internet Security nomaiņas uz Eset Smart Security, tika atrasti 17 threat 🙂
P.S. A Jūs viņas bildi esat redzējuši? Skaista sieviete 🙂 …
Sasi lapu, Š akira arī ir skaista. 😉 Tikai viņai nu noteikti ir maz poņas par av, kur nu vēl reālo situāciju AV tirgū.
Tas jau netraucē nointervēt. Arī sliktas atbildes ir atbildes, kas sniedz priekšstatu. Ja ne par sākotnēji iecerēto tematu, tad par kādu citu …
Man tā vien liekas, ka cepis ir tik tikko izveidots profils, lai būtu arī kāds, kurs aizstāv ESET… 😀
un pareizi saki, profils ir tikko izveidots, bija velme padalīties ar savu pieredzi lasot šo rakstu!
😉
camoon, man nāk smiekli par bumbuļa komentāru, man bija saskarsme pirms pāris gadiem un tagad šīs kompānijas produkts ir norakstāms (tā raksta bumbulis), nu maybe pamēģini palietot tagad šo produktu, taču antivirusus tehnoloģijas visulaiku attīstās un šajā ziņa ESET Smart Security ir līderis, nevis spriežot pēc tā kā tur vienā lapā rakstīts vai atkal citā, taču no pieredzes saku, Eset strādā visoptimizētāk, tajā pašā laikā pietiekoši efektīvi, esmu mēģinājis gan Panda, Norton, protams, visas antivīrusu versijas bija genuine 🙂
P.s. Pēc Panda Internet Security nomaiņas uz Eset Smart Security, tika atrasti 17 threat 🙂
Nu prieks, ka nāk smiekli, tikai vārdus gan manus nesagrozi, nevienā vietā neesmu teicis, ka produkts ir norakstāms. Ja smejies par “pirms pāris gadiem”, tad zini, ka “pirms apmēram tikpat gadiem” kaspersky legālo nolietoju gadu bez nevienas aizķeršanās (speicāli piebildīšu, ka es nesaku, ka kaspersky ir labākais un esets ir sliktākais, lai Tu atkal nesaproti pa savam). 🙂
Un vispār.., nav ko te nolikt manu NODU !!! 😀
To TavaMaate
Būtu jauki zināt avotu Jūsu datiem. Tas taču ir interesanti, domāju, ka ne tikai man… Starpcitu, es vienmēr biju domājusi, ka neatkarīgā testēšanas organizācija Virus Bulletin (jeb VB) ir respektabls 3rd party institūts. Turklāt, var apskatīties arī AVComparatives pēdējos testu rezultātus – pēc tiem spriežot AVAST nav tas labākais.
To: TrakaisKursis
Ar Šakiru man sacenstos būtu pagrūti 🙂
nu paga pēc tava iepriekšējā komentara spriežot ir gan, ja kompis slēdzas ārā vai pat neslēdzās iekšā, Kapsersky lietoju 6 versiju (apmēram 3 gadus atpakaļ), kautkas līdz galam viņā tomēr nepatika. Un es arī nesaku, ka tas ir labaks un tas sliktāks, vienkārši stāsts iz dzīves 🙂
Tu pēc mana iepriekšējā posta izspriedi, ka sakarā ar problēmu pirms pāris gadiem, es uzskatu, ka esets tagad esot norakstāms, kā nebūt nav. Īsāk sakot neesmu devis nekādus mājienus, ka man jaunais esets liktos slikts, vēl jo vairāk tapēc, ka neesmu viņu lietojis, ko vajadzēja saprast jau pēc pirmā posta. Pastāstīju tikai par savu atgadījumu pirms vairākiem gadiem. Tātad varam mest mieru šim stulbajam pārpratumam, uz kuriem man vienmēr negribot nākas rakstīt šādus garus sacerējumus. 🙂
Un man vienmēr konkrētu zināmu cilvēku viedoklis būs svarīgāks par praktiski jebkuru pētījumu, t.sk. arī VB un AVC. MIT, NIST un kāds cits nopietns tehnoloģiju institūts gan būtu pavisam cita runa.
So youre best? Prove it 🙂
🙂
Es par NODu!
Preses relīzes