Var ar iebūvēto arī, bet manuprāt ar Live CD vairāk cerību ka sanāks.
🙂
P.S.
Man cietais ir tikai 40gb liels 🙂
Problēma ar ubuntu, viss ubuntu instalācijas process apstājas pie partīciju dalīšanas. paņemu to, ko viņš man piedāvā(automātiski sadalīt brīvo partīciju). pēc brīža parādās, ka viņam nav izdevies sadalīt partīciju un process apstājas.
Ko darīt? pašam ar roku dalīt partīcijas pirms ubuntu instalācijas? varbūt daru kko ne tā?
Vispār PsychoCats ir lielisks avots iesācējam par Ubuntu – pat bērndārznieks bildes sapratīs 😀
1. => swap => 512MB ++ (es parasti lieku 1-2GB)
2. => “/” =>15GB (domāju, ka tev pietiks – man vismaz pietiek pat ar 10GB)
3. => NTFS => 6GB (priekš tavas windas)
4. => NTFS => visa pārējā vieta {kalpos tev kā koplietotā partīcija starp abām OS}.
P.S. – 3. un 4. var jau apvienot zem vienas…, lai taupītu vietu.
Atvainojos, ka ielīdu šajā tēmā, bet arī esmu ubuntu iesācējs.
Nesen uzliku Ubuntu 8.10 versiju uz sava laptopa (laptops jauns, parametri pietiekami). Viss aizgāja burvīgi izņemot video karti, ko beigu beigās arī izdevās dabūt pie dzīvības. Bet mani nomāca viena lieta – ātrdarbība un mistiska CPU rīšana neskatoties uz to, ka efekti ir pa 0. Palasījos pa netu un noskaidroju, ka patiešām pastāv šāda problēma un neesmu vienīgais kas sūdzās par šo pēdējo versiju. Nekādas papildus programmas neinstalēju izņemot Opera, jo ar FireFox webs nebija baudāms. Pirms Ubuntu liku Mandriva 2009 un ar viņu problēmu nebija, viss smuki lidoja.
Jautājums: Tas ir normāli, ka ar šo ubuntu versiju ir šādas problēmas vai arī man ir abas kreisās rokas? 😀 Ja tas ir manis radīts defekts vai esat saskārušies ar ko līdzīgu un spējuši to atrisināt lūdzu iedodiet kādu padomu.
P.S. Ubuntu liku pēc manuāļa.
Iespeejams Samurajs ko spees pastaastiit, shis seezh ieksh Bubuntu.
Man taads pretjautaajums, kaapeec paarvaacies no Linux uz Bubuntu?
Par gaumi gan mees sheit nestriidamies (cik vien varam), bet bubuntu nav Linux.
Acīmredzot tev problēmas ar kādiem sliktiem draiveriem Tavam lapsim. Neaizmirstam vienu – Linux draiverus kodē galvenokārt entuziasti savā brīvajā laikā, nevis augsti apmaksāti M$ programmētāji.
Bez tam bubuntam visātrāk parādās jauninājumi un vislabākais supports – jo vislielākā kopiena. Nevajag ilgi googlēt, lai atrisinātu kādu problēmu.
Ja Tev patīk mandriva – lieto uz veselību! 🙂
Ja kādreiz bubuntu necietu ne acu galā, tad pēdējās relīzes tīri nekas. Kompilētājiem un eksperimentētājiem šis gan nav īsti piemērots distributīvs, drīzāk end-jūzeriem, kas strādā ar gatavām pakām.
QueenZ: tagad piekrītu d_l, ka esi pavisam stulbs kā zābaks. Kāda mļin tev starpība, vai instalē .deb paku vai .rpm? Vismaz būtu pamatojis savu stulbumu! Kas vainas debian based?
Shady, kas par zvēru ir Wine-Doors?
Samurajs es personīgi uzskatu ka lāmerim skaidrojot par to kas ir l33n0x vajag arī parādīt kde un gnoma screenshotus – savulaik mans pirmais linuksēšanas mēģinājums beidzās dēļ tā ka FC3 ar gnomu sagādāja galvassāpes, nākamais linuksēšanas mēģinājums pēc dažiem mēnešiem bija ar FC4 un KDE.
kaa jau biju prognozeejis, jams paargaajis uz bsd.
xp queenz edition bija, queenzlinux distro arii, tagad buus quenzbezde
kas taalaak?
queenz paarnjems pasauli!
varbuut tomeer, kameer tas nav noticis, nobanot jamo arii sjeit, jo visos citos it portaalos tas jau veiksmiigi izdariits. tad ir ceriiba, ka vismaz latvijas sabiedriibai ies secen briesmiigaa queenzos invaazija….
d_l
Intrudery:
Vai arī Googlei paprasi:
Tur papilnam par šo tēmu.
Preses relīzes